Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ini hanya koran-koranan tak lucu tak berhadiah...
:D

KAWAN-KAWAN, TERIMA KASIH :D

27 7 days ago Published in Malaysia Malaysia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sila comment, Aku nak bagikan cindera mata sikit

😃

Jangan lupa main UNO lah, wkwkwkwk

read more »

BYE BYE EREPUBLIK PART II (GOLD INSIDE)

228 Day 4,802, 06:37 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Assalaamu'alaikum warahmatullaahi wabarakaatuh..

Selamat pagi, siang, sore dan malam warga eRepublik di manapun berada.

================================================================================
Jujur, kemarin Saya menghabiskan waktu

read more »

BYE BYE EREPUBLIK (KORAN TERAKHIR - MUNGKIN ADA GOLD & FOOD)

102 Day 4,798, 19:38 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Assalaamu'alaikum warahmatullaahi wabarakaatuh..

Selamat pagi, siang, sore dan malam warga eRepublik di manapun berada.


ALASAN KALIAN MAIN GAME UNTUK APA?
BERSENANG-SENANG KAN? SAMA... 😃

Saya adalah freeplayer yang BERPACK (Minimal BP+

read more »

Mari Rehat Sejenak (Insya Allah)

14 Day 4,635, 03:33 Published in Malaysia Malaysia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



Selamat petang menjelang malam...
Jangan lupa vot dan suskreb 😃


Sore ini kita dah tak ada battle, jadi mari kita rehat sejenak dengan mendengarkan 1 nasyid dari Abang Munif dan … read more »

eMALAYSIA TRAINING WAR & GUIDELINES

12 Day 4,629, 07:09 Published in Malaysia Malaysia Warfare analysis Warfare analysis








This is the Ministry of Defense's official portal. Please vote and chain shout this article so everyone can see.
Subscribe this newspaper … read more »