Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

cisto onaka samo za medalce. just for medal. sub. me, PM and I will sub your newspaper.

Endorse ans sub. мисија и претплата

10 Day 4,908, 05:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Дајте му на мојов да с(Т)тенка х2 😉😘

Добро ќе е да го поддржите Македонското еНовинарство па макар и да е само за мисија.

Пари од народ за народ, заМакедонија
Искористете го моментот и добијте си претплати на вашите весници заедно со па

read more »

Endorse мисија

11 Day 4,908, 01:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Дајте му на мојов да с(Т)тенка 😉🤣

Добро ќе е да го поддржите Македонското еНовинарство па макар и да е само за мисија.

Пари од народ за народ, заМакедонија
о7

read more »

Прирачник по ОриТски дијалект

39 Day 2,694, 11:20 Published in Turkey Turkey Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

АМАН РЕ – Охридски Бог на зачуденоста.

АМОР СРА? – Охридска божица на вистината.

АМТО Е – Охридски бог на судбината.

АМОРТИ СИ? – Охридска божица на сознанието.

К'ДЕ РЕ? – Охридски бог на патниците.

[ … read more »

new missions from Plato spring rush !

30 Day 2,683, 13:11 Published in Turkey Turkey Financial business Financial business

endorse me and finish your mission.
also you can sub. me, post coment with number of sub and I will return you sub. ty

read more »

Getting "free" energy from grandfather with a white beard ! [MKD/EN]

13 Day 2,574, 13:14 Published in Poland Poland First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Добивање “бесплатна” енергија од дедото со бела брада !

Одамна немам напишано некоја статија. Имам давано идеи за статии и барем 2 до сега се напишани (едната во владин весник) по моја инспирација па викам ајде и јас да пишам некоја да не сум толк

read more »