Ambient on/off

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine.

17 Day 2,199, 11:37 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Deklerata e shqiptareve te Malit te Zi per t'u bashkuar me Shqiperine. Dokument i zbuluar ne arkivat e Vienes.

read more »

Raport i punës së deritanishme të ministrave

11 Day 2,158, 05:09 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje. Ky është një raport i punës së deritanishme të ministrive të Qeverisë së Tetorit, 2013, e udhëhequr nga Presidenti Kthetra Alb.

Ministria e punëread more »

[LeA] Zgjedhjet parlamentare

15 Day 2,135, 15:35 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Qytetarë të Shqipërisë.

Për zgjedhjet per Kongres, ne si Lidhja e Arbrit, Ju paraqesim një listë kandidatësh të gërshetuar nga lojtarë të rinj e entuziast që janë të gatshëm të tregojnë … read more »

Lidhja e Arbrit - Organizim në departamente

34 Day 2,129, 09:53 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Shqiptar të respektuar.

Lidhja e Arbrit që prej themelimit të saj përpos Idealit që të punohet vetëm për të mirën e vendit ka pasur edhe qëllim që të jetë ndër partitë më të gjalla dhe më të … read more »

Raport i punës së Ministrave në javën e parë

11 Day 2,123, 14:41 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Të respektuar qytetar të eShqipërisë.

Në cilësinë e kryeministrit po ju informoj me punën që ministritë përkatëse kanë bërë gjatë kësaj jave. Kryesisht ministritë kanë qenë mjaft aktive me konsolidim të stafit dhe analiza të situatave nga fillimi,

read more »