Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Everything lives and everything dies, whether you wish it to or not, and you have to deal with it.

ДЕМОкрация

74 Day 4,619, 08:59 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Казвам се Димана. Родена съм в големия януарски сняг на онази първа зима от прехода. Наричаха ни Деца на демокрацията, но и "изтървано поколение" - едновременно символ на надежда и ново начало и ясен пример за това какво става, когато в усилията си д

read more »

Какво се случи в Трявна?!

10 Day 4,216, 14:06 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentГайс, вижте какво намерих, просто не мога да се сдържа!

Материал 1: "Имаше един виц..."Материа … read more »

[Sasha] Следизборна

35 Day 4,125, 10:28 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Когато трябваше да прекося Истанбул, за да хвана полета си към Казахстан, се запознах с две прекрасни жени, които направиха деня ми незабравим. Искрено се разтревожиха, че съм тръгнала сама. Упорито повтаряха, че „това не е България, тук има лоши хор

read more »

[Sasha] Кандидат-президентска

82 Day 4,117, 03:28 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Всяка велика идея има три етапа на възприятие от хората. Първият е насмешката – когато никой не я взема на сериозно. Така се раждат meme образите и редица анекдоти, обикновено на гърба на вестителя, който си е позволил да извади на светло съща … read more »

[АЛИАНС] Шпионинът и неловката истина

33 Day 3,950, 06:03 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЖивеем в държава, в която нищо не е такова, каквото изглежда. И навсякъде цари хаос – къде творчески, къде [url=https://www.erepublik. … read more »