Ambient on/off

Junior Journalist

27 Day 2,571, 02:42 Published in North Macedonia North Macedonia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

za misiju e ako sakate da stavite komentari.. 25 mi treba😁😁😁fala🙂🙂🙂

read more »

Makedonska Partija

19 Day 1,281, 15:47 Published in North Macedonia North Macedonia Political debates and analysis Political debates and analysis

Kako Predsedatel na Makedonska partija da dadam izvestuvanje do javnosta vo vrska so kandidatot od grcija...Problemot e sto toj se prijavil rano sabajle za

read more »

Конгрес на еМакедонија

26 Day 1,230, 03:40 Published in North Macedonia North Macedonia

Добар ден Македонци. Ова е мое прво излагање од име на конгресот на РМ. Можеби требаше да излезе порано но од РЖ причини излегува со мало задоцнување и поради тоа ке ве замолам да го прифатите моето извинување.

За пишување статии не сум многу до

read more »

МОД -што беше тоа? / MOD-What was that? / MOD-Ne demek?

46 Day 1,191, 09:27 Published in North Macedonia North Macedonia

STATIJAVA NE E MOJA. JA PISA Boban Panovski I JA OBJAVI.. NABRGU MU BESE IZBRISANA STATIAJTA I ON DOBI FP OD NEPOZNATI PRICINI. ZA DA NE DOBIE USTE FP JA KE JA OBJAVAM POSTO SE NADEVAM DEKA NA IGRAC OD SKORO 2 GOD. NEMA DA DELAT FP ZA NESTO STO read more »

Сојузниците на еМакедонија

93 Day 1,168, 10:32 Published in North Macedonia North Macedonia

Здраво еМакедонци !

Бидејќи ова ми е прва статија редно е и да се представам. Започнав да играм еРепублик на 05.05.2009 и сум еден од постарите еМакедонци, но знам дека тоа не ве интересира многу па затоа веднаш ке прејдам на темата на ста

read more »