Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

one day there was an article voted by +800 accounts for Albania, but Plato deleted it :(

Ministria e Mbrojtjes - Albanian D1

24 Day 1,908, 12:39 Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje shqiptar te Shqiperise Etnike 🙂

_I uroj ujku76 urime per fitoren dhe suksese 🙂 . Gjithashtu e falenderoj qe me besoi mua detyren e zv. Ministrit se Mbrojtjes dhe gjithashtu per komanden e Albanian D-1 e cila eshte ushtria e … read more »

"TE BEHEMI PAK SERIOZ"

16 Day 1,903, 13:53 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pershendetje bashkekombas/bashkeatdhetar/bashkeshqiptar/bashke... etj 😃 😛
(Profeti yne parashikon nje artikull te gjate)
Po filloj te hyj direkt e ne teme . 🙂
Kohet e fundit kudo ne Shqiperi kam pare nje mungese te larte dozash serioziteti.
read more »