Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

one day there was an article voted by +800 accounts for Albania, but Plato deleted it :(

[Partia Revolucionare] Ndryshime, Riorganizim, Sfide e re

19 Day 2,063, 13:29 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje te gjitheve,

Diteve te fundit kemi pare shume kritika qe jane leshuar drejt Partise Revolucionare ne te cilat nuk jane specifikuar disa njerez por eshte permendur e gjithe Partia. Mendoj se heret e tjera kur duhet te kritikojne

read more »

[ILLYRIANS] Falenderime , Qendrime, Vendime.

58 Day 2,055, 07:52 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[ILLYRIANS] Falenderime , Qendrime, Vendime.
http://www.erepublik.com/en/article/2287074/1/20 - Shout
read more »

[ILLYRIANS] Rezistenca ne Tirane

16 Day 2,044, 15:26 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

read more »

[ILLYRIANS] Ndryshime ne ndihma

26 Day 2,034, 07:02 Published in Albania Albania Battle orders Battle ordersShout : http://www.erepublik.com/en/article/2276869/1/20 Illyrians - Ndryshime ne ndihma

P.S : Mos harroni Sub+Vote 😃read more »

1 vit . . . [ 1 year ]

37 Day 2,026, 08:19 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPershendetje vellezer dhe motra 🙂 / Greetings everyone

Eshte bere plot 1 vit nga dita kur une read more »