Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

one day there was an article voted by +800 accounts for Albania, but Plato deleted it :(

[Partia Revolucionare] Program i ri

20 Day 2,088, 05:55 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello 😃

Ky eshte nje artikull qe kam dashur ta shkruaj perpara 1 jave por meqe ishin zgjedhjet presidenciale, isha pak i zene me fushaten 😛

Me kenaqesine me te madhe ju njoftoj se ne forumin tone eshte hapur nje [url=http://

read more »

[Serxhio per CP] Fjalet e fundit dhe Kabineti

50 Day 2,083, 23:53 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje te gjitheve 🙂

Ky eshte artikulli i trete dhe i fundit i kesaj fushate presidenciale qe une po zhvilloj . Ne kete artikull do te publikoj kabinetin tim ose read more »

#2 [Serxhio per CP ] Organizim, Zhvillim e Pune te madhe per eShqiperine

29 Day 2,082, 12:33 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje

Ky eshte artikulli im i dyte per keto zgjedhje Presidenciale. Ne kete artikull dua te ndalem ne synimet qe do te perpiqem ti permbush 100% gjate ketij mandati se bashku me read more »

[Serxhio per CP] Nje Shqiperi me e zhvilluar

45 Day 2,080, 14:16 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Pershendetje vellezer dhe motra Shqiptare 😃

Ka kaluar me shume se nje vit qe une e luaj kete loje cdo dite pa pushim dhe besoj se ka ardhur momenti i duhur qe une te hedh kandidaturen time per CP
(read more »

[Partia Revolucionare] Kongresi & Forumi

5 Day 2,070, 05:16 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje te gjitheve 🙂

Edhe pak dite na ndajne nga zgjedhjet per kongresmen. Partia Revolucionare edhe kete muaj po synon te arrije te marr nje numer te mire kongresmenesh pasi Shqiperia do te kete gjithsej 40 kongresmene.

Te gjithe

read more »