Ambient on/off

[ МНФ ] MakedonecMKD - кандидат за Претседател на еМакедонија

39 Day 1,199, 16:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Почитувани,
МНФ одлучи на овие избори да кандидира свој кандидат за Претседател на еМакедонија.
Уочивме дека е сосема одговорно, како втора по големина партија, да понудиме наши визии, наши кандидати и наши проекти за подобрување на состојбата во е

read more »

[ МНФ ] Промена на даноците во Македонија - предлози на МНФ

43 Day 1,195, 11:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Почитувани,
за среќа формиравме конгрес и за среќа формиравме повеќепартиски конгрес.
Сега е време да работиме.

Немаме намера да бидеме деструктивни, ниту да бидеме плукачи, но како опозиција имаме намера да даваме идеи и предлози за доброто

read more »

[ МНФ ] Резултати од избори и следни активности на МНФ !!!

39 Day 1,194, 08:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Почитувани,
вчера се одржаа февруарските избори за Конгрес.
Први кои можат да се наречат повеќепартиски.
Имаше повеќе ситни проблеми (обиди за оцрнување и ниски удари, сомнежи и слично), но главно поминаа добро.


Би сакал да честитам на ОеМ за

read more »

[ МНФ ] Избори во живо - упатство за гласање

11 Day 1,193, 13:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Почитувани,
денес се одржуваат исклучително значајни избори за еМакедонија.
Во тек е гласањет.
МНФ е втора по големина партија, но партија која има капацитет, сила и енергија да биде вистинска алтернатива за еМакедонија.

Ние сме задоволни што

read more »

Официјални кандидати на МНФ за Конгрес !!!

19 Day 1,192, 08:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

МНФ на овие избори ќе кандидира предлози за членови на Конгресот во сите три региони и тоа по 9 кандидати.

МНФ е втора по големина партија во еМакедонија. МНФ е брзорастечка партија. МНФ е вистинска алтернатива за еМакедонија.

Ги повикува
read more »