Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Званичне новине Министарства одбране Србије
о7

Протектор еСрбије - извештај

39 Day 5,488, 17:00 Published in Serbia Serbia Financial business Financial businessПоштовани грађани, на овом линку можете да пратите број поделе тенкова кроѕ Протектор про … read more »

Протектор еСрбије

13 Day 5,466, 01:01 Published in Serbia Serbia Financial business Financial business

Поздрав,

Овај текст се највише односи на играче који имају ниво заштитника еСрбије (Protector of Serbia) више од 27. Ваш ниво можете проверити у оружарници (Armory).

[

read more »

Протектор еСрбије

12 Day 5,410, 15:38 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Ово је само копија чланка о пројетку Протектор еСрбије који се наставља под новим руководством . Дакле један леп пројекат се наставља под истим правилима само се сад шаљу поруке другој особи
[url=https://www.erepublik.com/en/citizen/profile/

read more »

[МОД] Гости у нашим матичним регијама

44 Day 5,410, 01:34 Published in Serbia Serbia Battle orders Battle orders
Драги суграђани,

Сигуран сам да сте претходних дана приметили да док смо покушавали да ослободимо регије на Балтику, супарнички савез је искористио чињеницу да су наше границе отворене и послали су … read more »

[МОД] Пројекат Протектор - извештај

38 Day 5,355, 21:41 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштовани грађани,

прошло је готово пет мјесеци од почетка пројекта “Протектор еСрбије”. До сада су средства дођељивана 31 играчу. Од њих 31, 3 играча су завршила учешће у пројекту тако што су досатигли максималан бонус на ударац за Србију; н … read more »