Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Analiza svetovnih dogodkov: Iran

27 Day 2,696, 04:57 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentVem, da to ne spada v igro ampak mislim, da to ne more škodovati, če popestrim naš mrtev medijski prostor. Večina, ki me pozna dobro v real life vedo, read more »

Dogodki po svetu vol.55

24 Day 2,693, 03:43 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisTurška polomija

Pred dnevi se je končal kratek pohod Slovenije na Turčijo, ki je sodelovala v skupni neuspešni in slabo organizirani kampaniji. … read more »

Dogodki po svetu vol.54

13 Day 2,679, 09:05 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisZadnje čase je v eRepublik dokaj dolgčas saj primanjkuje resnih bitk. Razlogov za to je veliko, od tega, da admini uničujejo igro in skupnosti umirajo, do … read more »

Vojaški udar

35 Day 2,654, 23:31 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … read more »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 Day 2,653, 08:36 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

read more »