Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

One Love, One Land, One Nation, ONE MACEDONIA !!!

Нешто ќе те питам бабо....

2 Day 4,030, 10:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

https://www.youtube.com/watch?v=VPDEFY1Z3qg

[img]http://i751.photobucket.com/albums/xx154/[/img] … read more »

6 години еРепублик [ЗМЕЈОТ]

129 Day 2,770, 08:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Добар ден еМакедонски народе !!!

После ебани 980 дена се решив повторно да пишам статија, за мојот шест годишен еЖивот во играва и да поделам по 5 q7 тенкови на секој комент … read more »

Кандидатура за Претседател на МРДЉС [ЗМЕЈОТ]

10 Day 1,790, 06:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав еМакедонски народе, членови на МРДЉС и нивни симпатизери !!

Се кандидирав за претседател на оваа партија, чија идеологија ми одговара највише, и сметам дека сум
read more »

Три години еРепублик[ЗМЕЈОТ]

241 Day 1,675, 16:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобра вечер, Добар ден, Народе Македонски !!


Што да кажам, освен тоа дека ги утепав 3 години на играва и денеска го славам мојот 3 роденден и одлучив да поделread more »

Да почнемо од ново !![ЗМЕЈОТ]

11 Day 1,518, 16:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


После ни сам незнам колку време објавувам нова статија 😃

Време е за Македонија да сврти нов лист, да почне наново и лека полека повторно да се вратиме на старата слава.

read more »