Ambient on/off

Eu cand ma trezesc am idei

34 Day 926, 02:26 Published in Romania RomaniaSa traiti tovarasii mei… deci cum se zice mai nou… am o idée … dar mai ales atunci cand ma trezesc… sa va spun ce se intampla la mine , acolo la “iesi”…cand bate dimineata soarele`n fereastra. … read more »

Cu mic cu mare, iesim din hibernare !!

22 Day 850, 07:31 Published in Romania RomaniaUrmeaza o zi importanta pentru eRomania, se apropie ziua de 25, ziua in care noi eCetatenii de rand ne alegem reprezentantii in Congress, o zi in care trebuie sa votezi cu cap, sa votezi read more »

Alte Statistici !

9 Day 843, 19:31 Published in Romania Romania

Buna seara(sau dimineata) tuturor, stiu ca nu e treaba mea sa ma bag in statistici si alte treburi, pe acest domeniu exceleaza Bogdan_L eu in schimb am sa va prezint niste statistici interesante care si eu la randul meu le`am gasit pe undeva.

As

read more »

O saptamana din viata unei firme

7 Day 833, 07:39 Published in Romania Romania

Deci m`am uitat astazi putin uimit, dar nu prea uimit tinand cont ca stiu situatia economica a eRomaniei, si totusi pe saptamana ce trece... cei care au firmele de arme vedem ca ne ducem la vale din cauza preturilor mici...

Atasez aici raportul

read more »

Un nou inceput

5 Day 729, 04:24 Published in Romania Romania

Reporter: Ne aflam in Roman, la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde Rock3rRullz, membrul partidului eBPR isi depunde candidatura pentru congres. Conferinta e pe cale sa inceapa, ia sa auzim promisiunile care le face acest parlamentar.

read more »