Ambient on/off

Au trecut 3 luni

24 Day 1,310, 23:56 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Salut prieteni !

A trecut ceva vreme de cand m-am lasat de erepublik si chiar mult mai mult de cand n-am mai scos un articol pentru acest ziar.
Intre timp am inceput sa ma obisnuiesc (partial) cu ideea ca Romania este aproape in permanenta

read more »

Eu sunt contra !

22 Day 1,109, 00:36 Published in Romania Romania

Pe scurt legat de legea nou propusa referitoare la pacea cu Serbia, eu personal am marii dubii ca este o idee inteligenta.

Daca ne referim la posibilitatea de a elibera Ukraina, ok e un lucru relativ bun. Mai nou ne place sa pozam in un fel de

read more »

Ce a ajuns Modulul Media ?

22 Day 1,102, 10:58 Published in Romania RomaniaPoate nimic nu m-a fascinat mai mult in acest joc decat modulul media. Puterea cuvantului si placerea de a dialoga cu cititorii in commenturi te fac sa te simti cateodata un mic scriitor.

Aici poti dezbare, poti iesi din anonomat sau … read more »

VICTORIE !!!!

6 Day 1,090, 23:15 Published in Romania Romania

A trecut destul timp de cand am inceput acest joc, insa trebuie sa recunosc ca pentru mine unul, odata cu ocuparea Budapestei nu mi-au mai ramas multe obiective personale 🙂 !!!!!!!!

Am invins, astazi am obtinut o mare victorie ! Felicitari

read more »

Un nou PTO in PL !

11 Day 1,059, 23:34 Published in Romania Romania

Salutare tuturor.


Precum prietenul meu Griss0m in acest articol imi exprim si eu ingrijorarea in ceea ce priveste alegerile interne din PL din aceasta luna.

read more »