Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

Renaștem Împreună - Partidul Liberal

85 Day 2,798, 13:39 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare Prieteni,
După o perioadă de mai bine de 1 an în care am lăsat jocul la stadiul de 2 click-uri, vin astăzi în fața voastră cu un al 3-lea click, căci el m-a ghidat către voi și către jocul ăsta iarăși.

Eu vă fac propunerea, voi … read more »

Pierdem timpul cu libertatea ... LA CANAL !

75 Day 2,757, 11:08 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Vă întrebați de ce dictatura militară domină eRepublik la nivel mondial ? Răspunsul nu poate fi mai simplu și mai elocvent: fiindcă libertatea și democrația deranjează mereu.

Normal ar fi să nu mai existe deloc modulul politic ... absolut … read more »

[Moderatorilor eRepublik] - Dacă trebuie, atunci cu plăcere !

16 Day 2,692, 06:03 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Este pentru prima oară când văd 6 articole la „Social Interaction” în eRomânia, mai ales că două dintre articole sunt scrise acum 2 zile. Asta spune multe despre degradarea modului media prin lipsa de interes a jucătorilor. Strica dacă în toț … read more »

Moi avec moi-même ! Je suis Ovidiu

28 Day 2,636, 13:35 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Încerc să înțeleg ce vă ghidează cu atâta înverșunare când afirmați vrute și nevrute prin acest joc; fără dubiu că aversiunea gratuită pe care o manifestați este un mare semn al idioțeniei, al preocupărilor mărunte, al prostiei oamenilor care în

read more »

Concurs eRomânia Regală - 30 GOLD

132 Day 2,630, 23:29 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


ROMANIAN VERSION
Salutare eNațiune,
Uite că a trecut ceva vreme de când n-am mai scris câteva rânduri în România Regală, asta pentru că activitatea de 2 clicker este extrem de plăcută și … read more »