Ambient on/off

2 ani de eRepublik

15 Day 2,410, 03:10 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

26 iunie 2012

Era marti, o zi calduroasa de vara(nu ca acum), ma plictiseam si imi cautam ceva de facut, stiam mai demult de acest joc, dar pana atunci nu avusesem timp de el, dar atunci am zis macar sa incerc si mi-am facut cont.read more »

Echipare juniori

9 Day 2,079, 11:19 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Salutare natiune, sunt Col.Miller si astazi demarez un proiect numit "Echipare pentru Juniori" pentru ajutorarea celor mici. De ce inca un proiect de acest fel? pentru ca orice ajutor e bine venit pentru un jucator mic.

La inceput toti am
read more »

Lucram pentru binele eRO

14 Day 1,944, 06:06 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisSalutare! Sunt Col.Miller, vMoFA al eRomaniei

La 5 martie am fost ales pentru a doua oara consecutiv vMoFA al
read more »

[MoFA]Raport ambasador

20 Day 1,901, 02:21 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisSalutari! Sunt Col.Miller ambasador al eRomaniei.

Ambasador in eUSA:

Un candidat la presedentia SUA,
read more »

Pasi simpli de urmat pentru a fi un luptator devotat

18 Day 1,876, 01:16 Published in Romania Romania Battle orders Battle orders

Ne aflam intr-un razboi aprig, suntem nevoiti sa luptam pana la ultima resursa, am lasat la o parte orice sentiment ce ne-ar periclita buna organizare si ieri chiar s-a vazut organizarea, cu toate ca am pierdut, insa este un inceput, un inceput read more »