Ambient on/off

VOTATI ATY ALEXANDRU MIHAI, IMPREUNA PENTRU MOLDOVA!!!

19 Day 489, 11:38 Published in Romania Romania

Stimati cetateni ai Moldovei,

Acum mai bine de un an ma nasteam in aceasta regiune, intre zidurile Iasului, ziduri daramate acum ceva vreme, odata cu noua reforma V1. Ucenicia mi-am inceput-o tot aici, in primarie, apoi m-am mutat in … read more »

A folosi sau a nu folosi Trivia Decoder?

15 Day 431, 04:01 Published in Romania Romania

M-am amuzat foarte tare citind articolul lui Airscape si in special comentariile legate de “performantele” lui Shaok. Il puteti citi: AICI.

read more »

VOTATI ATY ALEXANDRU-MIHAI IN SOUTHERN GREAT PLAIN!

10 Day 429, 06:54 Published in Romania Romania

Vreau in primul rand sa salut luptatorii din Southern Great Plain si pe cei din eRomania, BINE V-AM REGASIT!! Dupa cum v-ati dat seama am luat acum vreo doua luni decizia de a lua o pauza de la eRepublik dar iata ca am revenit mai devreme

read more »

PRIMUL RAPORT AL NOII GUVERNARI

32 Day 229, 13:12 Published in Romania Romania

Iata ca a trecut deja prima saptamana, in care guvernul propus de presedintele Shoby, inca din prima zi de mandat, a inceput sa faca treaba pentru eRomania chiar daca nu a trecut o saptamana plina, incep sa se vada rezultatele. Astfel, vin la read more »

PRIMA SEDINTA DE GUVERN!

20 Day 225, 14:27 Published in Romania Romania

Iata ca la nici cateva ore de la anuntarea de catre Presedintele Shoby a componentei noului Guvern, a fost convocata o sedinta de urgenta in care membrii acestuia au stabilit masurile pe care le vor lua incepand de maine dimineata. Este primul read more »