Ambient on/off

[МзО] Наредби за ден 4,372

2 Day 4,372, 05:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersДобар ден Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема да еread more »

[МзО] Наредби за ден 4,356

4 Day 4,356, 04:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даread more »

Наредби за ден 4,355

15 Day 4,347, 12:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisДобро вечер Македонци,

После подолго време го реактивираме стариот весник на еМинистерството за одбрана. Статијата ќе биде обновувана секојдневно, се до моментот кога повеќе нема даread more »

Неделно МОД известување

8 Day 3,900, 12:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders
Добра вечер Макед … read more »

[МоД] СИТЕ ВО КОЛОРАДО !!!

7 Day 3,879, 18:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders
Добро утро Македо … read more »