Ambient on/off

Mora fjale

0 Day 4,162, 16:53 Published in Montenegro Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Adem Ramadani- Mora fjale

read more »

Hello in all languages

6 Day 4,030, 06:42 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Albania : Përshëndetje, Tungjatjeta !
Argentine : hola!
Armenia : barheev!
Australia : Hello!
Austria : Hallo!
Azerbaijan : Salam !
Belarus : dobry dzien !
Belgium … read more »

Funny pictures of Mr. Bean

3 Day 4,012, 13:30 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[img]https://www[/img] … read more »

Gjendja ekonomike-shoerore e ilireve

5 Day 3,677, 10:58 Published in Turkey Turkey Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Vendbanimet
Ilirët e kohës së hekurit jetonin në fshatra dhe në vendbanime të fortifikuara. Të parët nuk njihen dhe aq mirë për arsye se nuk janë gjurmuar në mënyrë të mjaftueshme. Në burimet e shkruara ato dokumentohen nga fundi i kësaj periudhe,

read more »

Ministria e Ekonomise & Guvernatori

10 Day 2,663, 14:33 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis
Të nderuar qytetarë të eShqipërisë,


Si fillim faleminderoj Presidentin e eShqipersise qe ma besoj postin e Guvernatorit dhe … read more »