Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Admiral - politikai magánújság

Magyar jótékonykodás / Hungarian charity

26 Day 1,931, 08:34 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAz elmúlt 36 órában a hontalan ukránok igyekztek telespammelni a magyar sajtót a „Not vote! Get out … read more »

Hé, te modi!

60 Day 1,930, 23:09 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentHa már az elsőzésért FP-ket osztogatsz spam miatt, nem kéne valamit kezdeni az ukránokkal is? … read more »

Moderátorról, moderálásról

38 Day 1,929, 02:13 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentEz a cikk két félnek szól: az új moderátornak, és a kommentelőknek is egyben.

Lássuk előbb a moderá … read more »

NAP mögé bújtatott propaganda

60 Day 1,921, 23:44 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysisAz elmúlt pár napban heves vitát váltott ki az Istencsaszar által megkötött magyar-romulán NAP. Ment az … read more »

Korai kampány

52 Day 1,905, 08:35 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Tudom, sokan csak a cikkek elejét és/vagy végét olvassák el, ezért leírom itt is és a végén is: igen, ez egy kampánycikk és igen, tényleg komolyan gondolom.

No de miről is van szó? Most, hogy ismét papírforma eredmény született a februári

read more »