Ambient on/off

Join the new world

 

Zvezda Džajiću ''usputna stanica ka čelu FSS''!?

Day 1,826, 14:05 Published in Serbia Serbia by Open017

Beogradom već kruže spekulacije kako bi legenda Zvezde, posle stabilizacije kluba, mogao uskoro da nasledi Tomislava Karadžića na čelu FSS!

Naime, prema informacijama koje je preneo list ''Danas'' na svom portalu, Dragan Džajić na Marakani ne bi trebalo dugo da se zadrži i da će posle prvih rezultata u normalizaciji stanja u klubu ''krenuti u svrgavanje predsednika FSS Tomislava Karadžića'', iako je on letos dobio nov četvorogodišnji mandat na čelu Saveza.

''Da informacije o Džajićevim velikim ambicijama nisu samo puka nagađanja, već da uz dim ima i vatre, potvrđuje izvor 'Danasa' koji takođe očekuje važnu poziciju u Zvezdi.

Naš sagovornik navodi da je prvi cilj Dragana Džajića da stabilizuje Zvezdu, organizaciono i finansijski, a da potom slede naredni koraci. Međutim, taj naredni korak je lično Džajićeva odluka da li će imati ambicije da nakon Zvezde uđe i u FSS'', prenosi pomenuti list.

Isti izvor podseća i da je Džajić već uspostavio i prve korake ka normalizaciji odnosa sa ''večitim rivalom'' uoči derbija, kada se i sastao sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, ali da bi uskoro trebalo očekivati i konkretne poteze u vezi sa ''poboljšanjem položaja Zvezde u srpskom fudbalu''.

Iz FSS nisu želeli da komentarišu ove navode, a vreme će pokazati da li će uskoro biti određenih koraka u pravcu promena i na čelu Saveza.

 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.