Ambient on/off

Join the new world

 

Zhvillimet e fundit .

Day 1,975, 04:37 Published in Albania Albania by Gabriel Lera

Pershendetje te dashur lexues.
Sic mund ta keni pare une kam nderuar emrin e gazetes .Kjo ka ndodhur pasi une kam dhene doreheqjen ne Partine Perparimtare.Kjo ndodhi per shkak se atje ndoshta jo per faj te drejtuesve une nuk po mund qe te vija ne jete idete e mija pasi ne nuk mund te hynim ne kongres.Shpresoj qe eqytetaret dhe anetaret e PP ta kpt vendimin tim . Gjithashtu nje urim dhe falenderim nga ana time si zedhenes i qverise shkon per te gjithe ata qe kontribuan per te bere AirStrike .


SHUME FALEMINDERIT

Gjithashtu doja tju thoja se do vazhdoj punen per te hyre ne kongress me plane te mirefillta qe do i publikoj me programin tim qe shpresoj te kete mbeshtetjen tuaj .


Gabri

 

Comments

Beni Koca
Beni Koca Day 1,975, 11:37

V+S

KOSOVA.Z
KOSOVA.Z Day 1,976, 12:39

Gabriel ti permend kongresin nderkohe qe ne kemi disa muaj pa kongres

Gabriel Lera
Gabriel Lera Day 1,976, 22:25

Po une nuk e bera fakt te kryer por ,them me bindje qe mund te kemi pasi pltesuam dhe airstrike dhe shanset jane te mira qe te kemi ..

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.