Ambient on/off

Join the new world

 

Zašto eRepublik je ono što je

Day 1,902, 05:23 Published in Bosnia and Herzegovina Sweden by BoznacZnamo svi da postoje problemi u eRepubliku, ali nitko od nas stvarno razumiju je da Platon i ostali administratori također to znaju. Oni su bolno svjesni što su igrači žele je bolje gospodarstvo modul, i to PvP i druge millitarnimodul ažuriranja definitivno je sekundarna stvar za većinu igrača u ovom trenutku.

Problem je zlato. Očito oslanjajući eRepublik timu većina zlata kupaca da je njihov glavni izvor prihoda i oni trebaju ljude koji i dalje kupuju zlato kako bi igra živ. Čitao sam zanimljivu seriju nedavno da prikazuju Platona kao oligarhije nafte potrošača čija je jedina briga n kako bi dobili veći i veći prihod. No, ekonomski, to nije logično.

Svatko tko je ikada vodio tvrtku zna da je cilj zadržati svoje dno crta kao čvrsto kao moguće u ranim godinama. Očito, želite dobiti i izgraditi rezervat za vrijeme krize, ali najviše od svega, trebali reinvestirati dobit nikakve proširiti svoju bazu kupaca i poboljšati svoj proizvod. Očito admininstratörerna vidjeli oštar porast prihoda tijekom godina, i tako su mnogi igrači dorade (aktivni igrač baza je, u najboljem slučaju, danas 25% od onoga što je bilo u V1), tako da pritisak na svojim serverima biti manje dobro.

Pripisuje ova igra nije poboljšalo. Promjene koje smo vidjeli su uglavnom kozmetičke, većina promjena koje su ili olakšava kodiranje (promjena iz bljesak u HTML s kartom) ili sučelje promjena (poput ratnog modula). Iako promjena podjele u naravi revolucionarne, ali to nije trebao pravi ulaganja administratore, osim vremena za kodiranje i izgubili prihod kada su poslužitelji su dolje kada materijal je uvedena u igru.

Dakle, na sta su admini pare potrosili?

Moja teorija je da su ga proveli na njihove dugove. Svi znamo da je igra započela u 2007 Lemnaru i Bonte koji oboje uložili vlastiti novac, plus mala ulaganja iz malog broja malih poduzeća i njihovih obitelji novac u tvrtku za početak to trčanje. Vi zapravo možete pronaći cijeli investicijski popis za igru ​​online, od prvih malih ulaganja od malih ulagača do masovnog 2.000.000 uložen od strane IDInvest, ranije poznat kao AGF Private Equity. Ulaganja došao neposredno prije izlaska V2, a možete pročitati o novim značajkama koje tvrtke predstavnik kaže se očekuje da će biti pušten u igri do kraja godine.

Za one koji ne znaju gdje V2 beta verzija eRepublika potpunosti promijenio eRepublik. Novi "vještine", novi tip karta, novi posao u poslovanju, itd. To je jednostavno potpuno drugačije igra. Za većinu od nas, to je vrlo uzbudljivo, ali je pušten nakon minimalnog testiranje i bugovi odvratiti zajednicu, a rezultat je bio veliki neuspjeh, a većina novih značajki su uklonjeni ostavljajući igračima s V1 opet.

Ubrzo nakon toga masivni neuspjeh lijevo i Lemnaru i Bonte eRepublikteamet, zajedno s nekim od developera originalne igre. eRepublik Labs dao izjavu da je došlo do "PTO" u njihovom sjedištu i da momčad je sada nema više od 50% eRepublikspelare. Nekako, ovo će biti ohrabrujuća za nas igrače. Igra je prošao iz ruku iskusnih igre programeri i investitora za amatere koji su regrutirani kao "zajednice časnik" od bazu igrača.

Ako pogledate tvrtki koje su uložena u IDInvest ćete primijetiti zajedničku značajku većine ljudi. Sve njihove tvrtke imaju ili pay2win, pay2play ili druge načine da se korisnicima da steknu prednosti plaćati. Očito je da su zainteresirani u eRepubliku na temelju V2 poslovnom planu, a očekuje eksploziju u broju igrača, a kroz to napraviti puno njih. Kao član Uprave očekuje se i ostali vlasnici povrat na njihova ulaganja. Nema admini koji određuju budućnost ovoj igri, to je ljudi poput ovih investitora, koji ne stvarno imati bilo koji osobni interes u igri god.

Dakle, u osnovi se sastoji administratora tim mješavinu od bivših igrača platou čiji je jedini posao da nas smiriti na razuman razini i programeri čiji je zadatak provesti 100% svog vremena na zarađivati ​​novac. Programeri su u velikoj mjeri objasniti svaki trenutak da kodirati nove funkcije na brodu koji samo vidi dio cjeline. Igra je osnivač uzeo novac i pobjegao. U suštini, eRepublik uprava. Oni pokušavaju vratiti svoj investiciju i zatim bačen u igru ​​u smeće.

Što je tako frustrirajuće je da ekonomija i politika modul modul je ono što je napravio eRepublik za takav jedinstven proizvod. Bez njih, igra je loše kodirani varijanta "bacanje majmuna". Vi samo pritisnite tipku "borbu" sa svim svojim prijateljima dok ste osvojiti, onda gubite sljedeći dan i moram se ponovno boriti. Postoje i druge module koji daju igri njegov karakter, zajednica je iznad granice od interesa-pogotovo za nove igrače. Nažalost, igra je vlasnik, odbor eReoublik samo zainteresirani za mužnju na već postojeće "kitovi" (čitati "velike spenders koji ne dolaze do istog zaključka da mogu") potpuno suha.

Tako da, ono što smo se osloniti na sada su ili administratori nagovara Upravu da ulaganje u ta dva modula će se povećati igra je prihod po privlačenju novih igrača / kupaca, ili novi poslovni anđeli slijetanje u oblaku novac i kupiti igru ​​ponovno ga uravnotežiti. Bez tih mogućnosti, a vi ćete učiniti spremni na "update" nakon "nadogradnje" koja se polako čini put između svom novčaniku i sve ravnije igre do igre vlasnika nezasitni usta.


 

Comments

ZmajOdPosavine
ZmajOdPosavine Day 1,902, 05:44

votah

klanfa
klanfa Day 1,902, 06:23

Jarane ja te nista ne kontam.
Jesi ovo copy-paste u google prevoditelj i samo kopirao kako ti je prevelo?
No vote!

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,902, 06:40

Križarski simboli u muslimanskim novinama! Faljen Isus, jarane! X D

Boznac
Boznac Day 1,902, 06:41

@klanfa
Nije sve jarane. Samo nesta je google mora prevest!
Ma nista nevalja google!

Osvetnik21
Osvetnik21 Day 1,902, 09:29

v

klanfa
klanfa Day 1,902, 12:49

s kojeg jezika Bgti???
Pa ovo ne mogu ni citati..

SabatonBIH
SabatonBIH Day 1,903, 07:05

Google translate XD hahahahaha

O.o despicable me o.O
O.o despicable me o.O Day 1,904, 05:30

Ovo si bas trebao ispraviti "malo"...a ne zalijepiti bukvalni prevod google translate-a! No ide vote 07

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.