Ambient on/off

Join the new world

 

ZA KIM ZVONE ZVONA?

Day 866, 15:44 Published in Serbia Serbia by mr.BnB

Dan D je sutra 05 04 2010 godine jer se odrzavaju predsednicki izbori u eRepublik-u Srbije!
Biracki spiskovi su spremni, medjutim ono sto mi daje slagvort za ovaj clanak jesu "mrtve duse" bivsih gradjana eSrbije.To su isti oni koji su pored nas zauzetih ratovanjem, radom i trkom za novcem, tiho nestali i iza njih je ostala samo crvena traka sa lepim avatarom.

Zasto smo dozvolili da ne cujemo njihov vapaj za pomoc i da ne reagujemo humano na isti? Jos i danas mi je pred ocima poziv jednog momka koji nam se obraca uzvikom: "Molim Vas ljudi ne dozvolite da umrem mlad!"

Nismo odreagovali na taj poziv i on nije vise sa nama - UMRO JE MLAD! Juce su se oglasila zvona sa hrama Svetog eSave, znak da nas je napustio mlad covek koji nije imao sansu, a kada se sutra ili nekoga drugoga dana cuju nova zvona, zapitajmo se dragi prijatelji ZA KIM ZVONE ZVONA?

Glasajte za ovaj clanak u tolikom broju da se nadje na naslovnoj strani eSrbije da svi vide i cuju, da nam omoguci da dozivimo katarzu i da vise cinimo dobra jedni drugima, a da bude sto manje eGradjana sa crvenom trakom u eSRBIJI!
BnB.

 

Comments

hemingvej
hemingvej Day 866, 15:52

😉

kibernaut
kibernaut Day 866, 15:55

Nije Ernest Hemingvej nego Dzon Don. Hemingvej je iskoristio taj citat kao uvod u svoju knjigu.

Nemate pojma

kibernaut
kibernaut Day 866, 15:57

”Nijedan čovjek nije Otok, sam po sebi cjelina; svaki je čovjek dio Kontinenta, dio Zemlje; ako More odnese Grudu zemlje – Europe je manje, kao da je odnijelo kakav Rt, Posjed tvoga prijatelja ili tvoj vlastiti; smrt svakoga čovjeka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen u Čovječanstvu; I zato nikad ne pitaj kome zvono zvoni; Tebi zvoni.”
John Donne

Lukaz
Lukaz Day 866, 15:59

ups hvala kibernaut obrisao sam da se ne sramotim

kibernaut
kibernaut Day 866, 16:06

Ma nema veze. Desava se i najboljima. Ovo zvuci jos mocnije na engleskom. Dzon Don je apsolutni genije.

Qzman
Qzman Day 866, 16:07

Pa dobro, taj kome nije stalo do igrice dovoljno da malo pronjuška o tome kako se dobija wellness verovatno bi odustao nedelju dana kasnije... Zato, pojeo vuk magarca. 🙂

Uostalom nije ova igra od boga poslata pa da donosi neku ogromnu sreću i blagostanje, samo još jedna obaveza, nekom manja, nekom veća, ali ipak, samo obaveza... Da ne pominjem to što nas admini tretiraju kao đubrad, tj. njima smo samo ovce koje šišaju za vunu...

Ogy769
Ogy769 Day 866, 16:27

SLAVA MU 🙁

mr.BnB
mr.BnB Day 866, 16:51

Ocenj haraso,davaj,davaj tovarsc!

mariuchella
mariuchella Day 866, 23:15

Na zapadu nista novo,ali u eRepublik-u Vox populi i mr.BNB.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.