Ambient on/off

Join the new world

 

Votimi i STATUTIT

Day 1,888, 13:01 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by AqifPasha

Atehere, pershendetje.

Duke vazhduar ne rrugen e perpjekjeve per te aktivizuar te gjithe antaret e Partise Revolucionare, kam kontaktuar te gjithe me Mesazh Privat per te votuar Statutin e Partise Revolucionare.

Pa u zgjatur shume po e bej publik rezultatin i cili vendos edhe miratimin e tij.
Siç e keni vene re te gjithe , ju kam derguar nje kod personal te gjitheve. Dhe per kete do tju lutesha qe ate kod ta ruani sepse ndoshta do te na nevojitet ne te ardhmen.

Pra qe neser, Partia Revolucionare do ta bazoje veprimtarine e saj ne nje Statut. Eshte shume rendesishme qe kishim nje pjesmarrje te mire si ne asamblene e pergjithshme ashtu edhe ne votime. Edhe pse disa antare nuk kane votuar por e rendesishme ishte qe te gjithe kishin mundesine te thonin fjalen e tyre .Per me shume do tju njoftoje zedhenesi i ri .

Me respekt AqifPasha


 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.