Votati Alex Craciun pentru un eBucuresti prosper!

Day 119, 10:48 Published in Romania Romania by Alex Craciun

Salut!
Sunt Alex Craciun si candidez din partea eUGD pentru primaria Bucurestiului.
Desi partidul e nou pe scena politica, avem temele facute.
Activitate de mediere intre cetateni, puterea locala, si puterea centrala
Beneficii pentru intreprinzatori;
Cresterea nivelului de trai si a economiei;
Acesta este ABC-ul politic al partidului eUniunea Gamerilor Democrati pentru o primarie de viitor!
Si acum sa trecem la lucruri concrete! Romania e o tara cu o armata puternica si cu o pozitionare favorabila in erepublik, din acest motiv consider ca pe termen scurt si mediu nu exista posibilitatea unui atac indreptat impotriva noastra, cu atat mai mult cu cat motorul razboaielor va fi abia implementat si nimeni nu-si va forta norocul. Romania trebuie asadar sa-si dezvolte economia, din doua motive:
1. doar asa va deveni o putere si mai mare decat in prezent;
2. atragerea si mentinerea noilor jucatori, noi jucatori care vor sa castige, pentru ca de asta joaca, cu cat le va fi mai greu la inceput cu atat vor renunta mai usor, pe termen lung jocul poate deveni o provocare si asa va deveni mai usor sa fie convinsi sa stranga cureaua.
Ca primar voi avea doua instrumente economice: taxa pe companie si taxa pe casa. Prima mea promisiune e legata de a duce aceste taxe la 0 pe termen scurt si apoi de a le mentine la un nivel foarte scazut pe termen mediu, doar asa putem ajuta economia sa creasca, aceasta pozitie fiind si in concordanta cu pozitia partidului nostru pe scena politica, respectiv centru-dreapta.
O a doua promisiune e legata de comunicarea cu cetatenii, astfel cetatenii vor fi consultati si informati in legatura cu orice viitor proiect la primariei.
Votati Alex Craciun!