Voi sunteti opozitia !?!

Day 3,638, 02:51 Published in Romania Romania by Ciufulitu

Articolele publicate zilele acestea de mai multi membrii ai opozitiei m-au facut sa imi pun aceasta intrebare. Ce fac acesti baieti este in totala antiteza cu ideea si principiile unei opozitii sanatoase, obiective, constructive si decente. Sunt promovati in congres oameni total nepregatiti, limitati in gandire si in limbaj care nu fac decat sa arunce cu noroi si sa minta fara rusine. Voi prezenta in randurile urmatoare cateva exemple clare pentru a-mi sustine declaratiile. Sa ii luam pe ran😛

zmeuNY - un personaj cunoscut doar din prisma prostiilor pe care le-a facut de-a lungul timpului si acuzelor fara dovezi pe care le face mereu. Acest individ nu este in stare sa faca un calcul matematic de clasa a 2-a desi pretinde ca a terminat doua facultati in SUA. Sincer aveam pretentii de la un fost guvernator BNR, un post ce presupune cunostinte matematice elementare. Nu e de mirare ca a avut un mandat dezastruos, a “uitat” sa plateasca chirii si a starnit discutii aprinse cu partenerii nostri. Acest personaj nu este in stare sa citeasca un spreadsheet cu intrarile si iesirile din BNR, ACELASI spreadsheet pe care a trebuit sa il gestioneze din functia sa de guvernator BNR. Imi pun un mare semn de intrebare in privinta persoanei care a gestionat acest document in timpul mandatului sau.

gargantua630 - o persoana total nepregatita, care nu detine minimele cunostinte necesare postului pe care il detine. Orice congressman caruia ii pasa ar trebui sa cunoasca link-ul documentului intrarilor si iesirilor BNR. Mai mult decat atat, dupa ce a publicat articolul nu si-a sustinut parerea nici macar intr-un comentariu. A aruncat cu noroi si a disparut. Rusine domnule congressman!!

manasel - un politician din garda veche de la care aveam pretentii. M-am inselat si in privinta lui. Pe langa faptul ca nici el nu stie sa citeasca intr-un spreadsheet (desi se lauda ca stie sa o faca) acuza si minte pe fata o comunitate intreaga. Felicitari!

Alegretto - nu cu mult timp in urma acest personaj paranoic umplea frigiderele tuturor folosind un limbaj de mahala. A fost cat pe ce sa fie banat permanent pentru injurii. Continua sa minta si sa acuze de furt niste oameni care pur si simplu isi folosesc creierul mai mult decat poate el intelege.

Acesti oameni reprezinta opozitia? Baieti, eu va sfatuiesc prietenos sa faceti un pas in spate, reconsiderati situatia, pregatiti-va si reveniti cand sunteti gata de treaba. Noi va asteptam cu mare drag