Vissza a hatalomba

Day 4,368, 01:33 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Ezt a cikket is szerettem volna egy rég elfeledett novella pár mondatos összefoglalójával kezdeni, amely arról szólt, hogy Frenk a dán taxis új autót vett és mániákusan figyelte a digitális fogyasztásmérőt, míg egy nap tündért fuvarozott aki megajándékozta egy csodával, az autó többé nem fogyasztott benzint a mérő is mindig nullát mutatott, cserébe csak azt kérte a tündér, hogy senkinek se mondja el a csodát, amit Frenk hosszú évekig meg is őrzött, de addig kínozta ez a titok míg végül csak elmondta feleségének, miután másnapra üres volt a tankja és hiába töltötte újra meg újra mindig száraz is maradt.
De elég erről egy mondat is vagy kép.
Vissza a hatalomba

Az októberi román háború óta szinte senki nem írta le a puccs szót, nem is puccsistázott, még a győri TW mentő csata után sem. A dolgok rendeződni látszódtak. Dunedan elnöksége meglepő fordulatokkal, de úgy tűnik sokak megelégedésére rendben lement.

Senki sem puccsistázott, de most kénytelen vagyok újrakezdeni. Több alkalommal leírtam, hogy a puccs utáni 4.-5. hónapra saccolom a puccsisták visszatérését a hatalomba. Ebből csak annyi valósult meg, hogy a civil párt a kongába puccsistákat juttatott be, egy alkalommal pedig lemondtak a kongatagságukról a kardosok a nyilvánvaló választási csalás miatt.
De nagyot nem tévedtem.... 6 hónappal később puccsista elnökünk lesz rRonin személyében. A Kard-ban átvették a hatalmat és most az elnökséggel az ország vezetését is szeretnék átvenni.
Ehhez persze a demokratikus oldal megosztottsága is kell, egymást gyengítő jelöltek indultak. Szerintem a választás eldől az első 2-3 órában, vagy már el is dőlt, mert a szavazó-fékfarmok gazdái a horvát TW balhé után most először ismét az új-kardosokat az Árnyéklovagokat támogatják. Nem látnak erős elnököt a demokrata oldalon.

Aki teheti szavazzon Luci-ra.

fsb