Ambient on/off

Join the new world

 

Visoki cilji?!

Day 1,874, 15:29 Published in Slovenia Bulgaria by Hojc

velikih pričakovanj v e-politiki nimam.. kako le?!
Spremljal sem prejšnje volilne bitke in si zastavil naslednje vprašanje: "Kako to, da se glede na količino negativne energije sploh še kdo odloči vložiti svoj čas in energijo v kaj takega?"
Da ne bo pomote, zastavil sem ga tudi Colonelu, pa mislim, da mi tudi tako izkušen igralec ni znal podati konkretnega odgovora.. sem pa čutil razumevanje.. 😉
Razmišljal sem o možnih rešitvah nastalega "gordijskega" vozla! Nič pametnega mi ne pade na misel. Lahko darujem svojo q3 wep firmo, da pomirim Smoothove nasprotnike, ja, dlje še nisem uspel priti; 361 SIT, Orindini kritiki se bodo prijeli za glavo, samo res, več nimam; 16 Golda razdelim tistim, ki jih je Colonel prikrajšal za željeni BH - medalje pa jim žal lahko pošljem le v PrtScr obliki.. ampak? ..če se bojujete v njegovi jakostni skupini, po moje ste jih že ene par ujeli.. priznate?! Gold pa da.. samo, da bi bil mir!! Ostali se prosim razišite v komentarjih.. dajmo zdaj stare zamere na plan, ne ob volitvah..
Seveda bi moral k dobrodelni akciji povabit še koga. Muffek ali podoben dobrotnik bi mordal znal kaj naredit, da poravnamo te račune. In stopimo na pot nove, svetle eSlovenije..Ko bi se ..kot Križani.. razdal za svoje ljudstvo, me boste.. kot je ljudjem v e-Judeji to v naravi.. spet popljuvali!
hm.. kaj si pa sploh mislim.. to ni mogoče!

Ne, to je del te igre.. igra je naš obraz, zrcali naša pričakovanja in naše osebnosti! Kako bi pričakoval skladno delovanje, ekipni duh, spodbujanje novih idej od nekaj sto naključno izbranih Slovencev.
Obstajajo izjemni posamezniki, če pa se jih zbere kakih 10 ali 20 in jim plačamo še izlet v Korejo (al' je bla Japonska - se ne spomnim v kateri od obeh je b'lo, v moji glavi to nima pomena - le dogodek se mi je vtisnil v spomin, bolj kot njihov (ne)uspeh), se bodo gumpci skregali na očeh svetovne javnosti. In ta zgodba se samo še ponavlja.

V ta vrtiljak pozitivnih in negativnih občutkov, ki jih imenujemo eRepublik se vključujem še bolj aktivno. (Tudi) Moja žena meni, da nisem več pri pravi.. Klasika!! Se je pa nasmejala (skupaj z mano), prispevku Štajerca21 (toplo ga priporočam vsem poročenim revežem, ki nimate bolj pametnega posla kot je eRep)! Ste opazili ta nov duh v mojih besedah.. hello IceKilla, here I come 😉!

Negativne besede v političnih in drugih kampanijah? Nekaj sem jih v življenju že slišal! Običajno nimajo ugodnih učinkov, vsaj na dolgi rok ne. In pa še moje mnenje (osebno, da ne bo pomote): " Vedno se je nad mano najbolj glasno pritoževala tista punca, ki sem jo razrajcal potem pa za kazen pustil nepotešeno!! Rajcanje ni greh!" ..toliko v razmislek vsem, ki "šimfate", obrekujete v člankih nasprotnih kandidatov. Prosim, da svoje mnenje oblikujete in nam ga predstavite v obliki članka, kot je ta in ga predstavite vsem. Mnenje si bomo ustvarili sami!

Še vedno uživam v igri, nestrpno pričakujem nove izzive. V svoj profil bom dodal še kako medaljo, napisal članek.. morda dobil zanimivo zamisel (eno imam, o neke vrste "častnem razsodišču eRep", ki bi lahko obravnavala tovrstne primere.. saj veste, slovenci obožujemo tožarjenje.. ampak se že v naslednjem trenutku vprašam, če bo to delovalo - zaostanki, podkupovanja..).

Kaj je v vsem tem očitno? Ja, zapel sem se na zelo čudnem mestu in z nestrpnostjo pričakujem, kako se bo nadaljevalo.. napeto je fantje in.. dekleta!v drugi polovici meseca se odpravljam na južno poloblo.. če ne prej se oglasim po vrnitvi.. po pol leta potrebujem počitek tudi od te igre.. kar na nekaj mestih predvidoma ne bo interneta 😉.. se beremo..

 

Comments

SmoothZiga
SmoothZiga Day 1,874, 15:59

Vote

Tittannos
Tittannos Day 1,875, 01:34

Podkupovanja!
Kje se prijavim?
xD

Hojc najbolj trezno piše od vseh. To pa zato, ker še ni dosti kreganja prebral. Ker pol se ti skisajo malo možgani, od napisanih bedarij xD

HladenSpricar
HladenSpricar Day 1,875, 03:28

Gimme address of woman from pic bre! : P

skofjaloka
skofjaloka Day 1,875, 03:41

bl k ma človk velka prčakvana, bl je lhk razočaran.....tko da... expect nothing and enjoy...

Novljan
Novljan Day 1,875, 03:44

Hojc najbolj trezno piše od vseh ker pije razredčeno vino.

tiln
tiln Day 1,875, 03:58

v+sub

Predo13
Predo13 Day 1,875, 04:08

Vote.

To! Končn sm spet naletel na en objektivn člank 😃

Ludislav
Ludislav Day 1,875, 04:12

it is personal ;😉)

mr.Loboda
mr.Loboda Day 1,875, 04:39

Like it! Subvoted!

Beast4
Beast4 Day 1,875, 04:42

Vote..

dha
dha Day 1,875, 08:08

fajn

Hojc
Hojc Day 1,875, 11:27

@Novljan.. to je res, špricer je moja pijača.. pa brez zamere HS..

drakslar
drakslar Day 1,875, 11:57

Vote

mufekk
mufekk Day 1,875, 12:10

častno razsodišče...! toooo!

Colonel Bruce
Colonel Bruce Day 1,875, 13:00

Jaz sem navdušen nad tvojim razmišlanjem, pa čeprav se nekaj piše o meni:)
Zadnje čase vse kar se piše o meni prinaša kritiko, tone kritike....obtoževanja, žalitve:(
Očitno je že nekaj na tem, čeprav čutim osebno da marsikaj ni utemeljeno, tudi neresnično!
Čas je, da se umaknem, saj sem za našo skupnost po mojem nejenu oddelal mnogo preveč ur zastonj, da bi me potem razni duleti obtoževali da kradem, ter ne vem kaj še vse....in to zato, da potem prenašam to zlivanje gnojšnjice na moje ime?!!!WTF, pa saj imam menda več soli v glavi;)

Torej ..i m out, čas je za nove obraze!

mojlek
mojlek Day 1,876, 01:07

colonel ti si eden top igralcev slovenije, seveda te morjo zrivat kako pa bi blo drugače : )

pa povotano, vredi članek!

krasevec
krasevec Day 1,876, 01:15

kam v južne kraje 🙂

v3s3lko
v3s3lko Day 1,876, 03:39

VOTE & do not forget the main essence, this is just a game ,so please do not kill my dog.

Erik-Ero
Erik-Ero Day 1,876, 04:36

vout

Hojc
Hojc Day 1,876, 07:28

@kraševec.. letos je Tajska.. ..pa ne Puket 😉

albert istogu
albert istogu Day 1,876, 11:44

vote za velika usta 😃 članka nisem prebral ker se mi zdi da se gre neki o politiki

t-h-o-r
t-h-o-r Day 1,876, 13:08

gotovi ste

Ariston Darth
Ariston Darth Day 1,876, 13:45

vote

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.