Ambient on/off

Join the new world

 

Vendim i kongresmenëve dhe kryesisë së LeA

Day 1,895, 12:26 Published in Albania Albania by RadeciVV

Përshëndetje qytetarëve të eShqipërisë.

Duke marrë shkas nga numri i votave që na dhanë besimin për të qenë ndër partitë me përfaqësim më të madh në kongres, dhe duke qenë se Zyrtarët qeveritarë dhe kongresmenët poashtu ka kohë që po na bëjnë kërkesë për të dorëzuar goldin tek ata, dhe atë të gjithë që kërkojnë e kërkojnë për arsye të ndryshme (disa për zhlyerje të borxheve, disa për upgrade, etj), kemi vendosur që të ua kumtojmë vendimin tonë në lidhje me goldin.

Ne jemi të gatshëm të ofrojmë goldin e mbledhur (11 kongresmenë - 55 gold) vetëm me disa kushte, të cilat duhet të plotësohen patjetër, të cilat janë


1. Goldi duhet të ofrohet në ndonjë program që do të mbështeste lojtarët e rinjë
2. Duhet të ketë një plan konkret dhe të detajuar se në çfarë forme do të ndihmohen këta lojtarë
3. Ky projekt duhet të ketë një udhëheqës
4. Personi që do ta administrojë këtë projekt duhet të jetë apartiak, dhe lojtar me përvojë e i respektuar në lojë
5. Plani duhet të jetë i gatshëm brenda 2 ditëve
6. Duhet të ketë trransparencë se si u harxhua cdo ALL në atë program (në përfundim të tij)

Goldi i lojtarëve të LeA tashmë është mbledhur tek një lojtar, dhe në rast se këto kushte nuk përmbushen në bazë të pikave të lartëcekura, ne nuk e ndiejmë të arsyeshme ta dhurojmë goldin tonë.

Në rast se këto pika nuk përmbushen, ne shumë shpejt do të dalim me një artikull të radhës, ku do të i inforjmë lojtarët e rinjë se si do të mund të përfitojnë nga këto gold të mbledhura nga kongresmenët e LeA.

Vendim unanim i kryesisë dhe kongresmenëve të LeA.

 

Comments

LioneX aKa MeDzeLi
LioneX aKa MeDzeLi Day 1,895, 12:27

V + Po natyrisht GOLDTI duhet shfrytëzuar për NEW PLAYERS ... suksese !

Elvis Dura
Elvis Dura Day 1,895, 12:31

Bravo vendim shum i sakte

Erlindi
Erlindi Day 1,895, 12:34

Bravo por ju bej thirrje edhe kongresve tjer ti dhurojn golda qe kan fituar

AqifPasha
AqifPasha Day 1,895, 12:35

vote

Vilar47
Vilar47 Day 1,895, 12:36

V 18

Rorschach C
Rorschach C Day 1,895, 12:39

sakte, bravo

Ramesses14
Ramesses14 Day 1,895, 12:42

bravo

BubullimaAl
BubullimaAl Day 1,895, 12:46

bravo

Arius argiri
Arius argiri Day 1,895, 12:57

V

LiL Serxhio
LiL Serxhio Day 1,895, 13:25

v

tori01
tori01 Day 1,895, 13:31

v

donlaerto
donlaerto Day 1,895, 13:35

te gjithe kongresmenet e tjere, shpejt goldin per lojtaret e rinj, bile duhet administru nga LeA

alkedsh
alkedsh Day 1,895, 14:03

V kur do e ndajme?

Luna30
Luna30 Day 1,895, 14:08

v 89

EFALB
EFALB Day 1,895, 14:34

Vote

Mbreti Drilon
Mbreti Drilon Day 1,895, 14:45

bravo dardan. je njesh fare. me ne fund ka transparence dhe vullnet per pune. vetem vazhdo. VOTE

LEKSENDER
LEKSENDER Day 1,895, 14:45

Ari duhet mbledhur dhe ruajtur per rastet qe ka oferta per training center ne menyr qe tju shperndahet lojtarve te rinj jo vetem ky ari i kongresmenve duhet mbledhur me teper nga lojtar qe kan mundsi te japin ndihma. Ne kte loj esht me e rendsisheme FORCA sesa zhvillimi i kompanive ose ngritja e nivelit. Esht e pamundur qe tju jepet lojtarve 100% e vleres per te ber upgrade por nje perqindje do ndihmonte shum. Kisha menduar per Ujkun qe ti administronte kto fonde por meqe ai vendosi te le lojen shpresoj te gjeni nje djal tjeter

Rrapo
Rrapo Day 1,895, 17:44

Votoni ne fillim administratorin!

KOSOVA ArlinDx
KOSOVA ArlinDx Day 1,896, 10:18

besoj qe ky projekt e ploteson kushtin e juaj
http://www.erepublik.com/en/article/-babyboom-po-vjen--2202501/1/20

sulmuesi
sulmuesi Day 1,896, 16:18

Kush dreqin e voton akoma partine e dhjere nacionaliste te fmijve te kqinj kris e nape??

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.