Ambient on/off

Join the new world

 

Velik Gogov - Президент!

Day 1,871, 15:36 Published in Bulgaria Bulgaria by VelikGogov


Здравейте, уважаеми съграждани, съгражданки, добри хора, лоши хора и тролове!

След повече от 3 години игра дойде и моят ред да се излъжа да се впусна в надпреварата за този тъй важен и тъй отговорен пост – Президент на еБългария.
В играта съм се занимавал основно с военно дело. Бил съм на всички възможни ръководни постове в някогашната ни велика армия. Занимавал съм се сравнително по-малко с политика, но въпреки това няколко пъти бях депутат, а веднъж и председател на парламента.
В РЖ се казвам по същия начин, по който и тук. На 26 години съм, юрист по образование, а и по професия. Ако искате да научите повече за мен, може да прочетете тази статия , като имате напредвид, че е писана отдавна и все пак вече не всичко е актуално, а и мнението ми по някой от въпросите се е попроменило.Започвам с представянето на моя кабинет:

ВицепрезидентWindfall – играч с много опит и много контакти както сред приятелите, така и сред враговете ни. Запознал се е от близо с всички аспекти на играта и ще помага навсякъде, където има нужда от него и ще може да ме замества, когато ме няма. Играч, на който имам пълно доверие и за който знам, че би бил дори по-добър президент от мен, ако реши да се кандидатира.
СъветникCaMoMuHaBaM – изключителен играч, с много опит дал наистина много на еБългария. Изключително съм щастлив, че ще мога да разчитам на неговата помощ.
Министерство на войната:
Министър на войната - Dark.templar – изключително активен играч, а и стар приятел, на когото мога да се доверя и знам, че няма да ме разочава. Има опит като зам. МВ и съм уверен, че няма да му е проблем да се справи и като министър.
Зам. МВPerrin Aibara
Зам. МВKostadin Mitrev
Зам. МВ - Jorgihnio II
Зам. МВ Firestorm_1
Стажант към министерството - OMGKondio
Няма да се спирам подробно и на зам. Министрите, за да не става твърде дълга статията, въпреки, че те го заслужават. Ще кажа само, че макар повечето от тях да нямат опит като зам. Министри на войната, всички те са опитни играчи и са вряли и кипяли доста във военния модул, от различни МУ-та са, което също считам, че е предимство. Стажанта ОМGKondio е сравнително по-млад играч, с голямо желание за работа и се надявам да се превърне в един бъдещ успешен МВ : )Министерство на младежта:
Министър на младежта - WafreyBG – сложен в кабинета, за да има за какво да се хванат троловете : ). WafreyBG e играч, за който могат да се кажат доста неща. В миналото си е допускал грешки, които обаче за щастие е поправил и не са довели до сериозни последици. В същото време обаче той е изключително активен, иска да бъде полезен на свояте еРодина и има огромното желание да докаже, че е добър играч и заслужава нашето доверие. Аз съм готов да му се доверя и затова му давам шанс да покаже на всички, че го заслужава.
Зам. министър на младежта - dia761
Зам. министър на младежта - Rokamball
Зам. министър на младежта - GeniousL
Зам. министър на младежта - Pre3da70
Стажант към министерството - anThhraX
Повечето други членове на министерството са сравнително млади играчи, които най-добре знаят пред какво е изправен един новорегистриран играч и как може да му бъде помогнато.
Надявам се това да бъде най-важното министерство през мандата ми. Както ще разберете от кратката ми програма описана след кабинета основния ми приоритет ако бъда избран ще е да помогна максимално за реализацията на успешен бейби бум.
Министерство на външните работи:
Министър на външните работи - DarkMistressTheExecutrix – шефката, българската Александра Колонтай, но много по-красива : ).
Зам. МВнР - galenaandrea
Зам. МВнР - The Graverobber
Ръководител на ДК - DontPanicPls
Този екип се повтаря във всички кандидатури и няма нужда от описание. Даркмистресс се справя блестящо и това министерство не спира да жъне успехи, затова и тук никой няма причина, а и право да пипа!
Ковчежник – ULTRABOTEV – доказал се многократно на този пост.ПРОГРАМА:
Както намекнах по-горе в статията – основния приоритет през мандата ми, ако разбира се бъда избран ще бъде реализацията на успешен бейби бум. Както повечето от вас знаят, по една или друга причина януари се явява традиционен за еБългария месец за бейби бумове. А именно броя на играчите са това, което ни прави силни. Българите масово не можем да си позволил или пък не искаме да харчим пари за играта и въпреки това от доста дълго време сме една от най-силните страни в играта. Основната причина за това е именно успешното ни привличане на нови играчи.
Как ще се реализира това ли?
Не съм толкова умен, че да измисля, нещо по-добро от начините, които вече са измислени. Във форума на еБългария има тема, в която са описани няколко доста добри варианта за реализирането на бейби бум. Просто ще направя така че държавния апарат да застане зад тях и с помощта на хората писали в тази тема да успеем да реализираме поне част от тях. Отделно съм замислил да повторим и нещо, което сме правили в миналото – да наспамим малко националните телевизии с писмо с интригуващ текст, с молбата да направят репортаж за нас. След това процедурата е ясна – Вбокс (не би трябвало да изтрият репортаж, ако трябва няма да слагаме реферални линкове и ще забраним коментарите)
Държавата ще задели пари за възнаграждение на хората които ще се занимават с организацията на бейби бума, като размера му ще е обвързан с резултатите и при добри резултати ще достигне много големи размери.
При реализация на бейби бум ще се отделят средства и за заплати на менторите, които ще участват в менторската програма.
Тук може би ще попитата от къде толкова пари ? Готов съм държавата да не даде и стотинка за съплай със седмици, като в резултат загубим важни битки, стига да доведем и задържим нови играчи, които да печелят бъдещите битки!

Външна политика:
Тук мисля, че нещата вървят доста добре. Ще се опитаме да привлечем нови силни държави в СОТ, ще работим и за оправяне на отношенията с Русия, защото поне аз съм на мнението, че не ни трябва още един враг до границата, а освен това руснаците в миналото са доказвали, че могат да бъдат добри съюзници. Ще продължим и посоката за все по-близки отношения с Ирландия и Индия.

Военно дело:
Ако бъда избран за президент ще се постарая да завърша успешно кампанията, която еБългария води през последните 2 месеца. Надявам се още през първите няколко дни да успеем да изгоним гърците от Арабския полуостров и след това заедно с еУнгария и еСърбия да изтрием еТурция. След завършването на тези задачки мисля, че ще е крайно време да помислим за нас като държава, а не само как да накажем някоя от другите. За съжаление вариантите ни за събиране на ресурси не са твърде много. Първия вариант е наем на региони от Русия, но предварително никой не би могъл да знае дали следващия руски президент ще бъде склонен да ги отдаде. Другия вариант е ние да се преместим на арабския полуостров, като за изтриването ни с цел преместване отново можем да опрем до Русия т.к. не вярвам, че ще ни се получи чрез война срещу Гърция или Турция.

А сега за финал ще ви разкрия истинската причина, поради която се кандидатирам:
На нова година се запознах с тези момичета:


Те обаче казаха, че не си лягат е така с всеки срещнат.
Казаха ми обаче, че ако стана президент ще ми дойдат на гости! : )
 

Comments

VelikGogov
VelikGogov Day 1,871, 15:37

За шаут:
Велик Гогов - Президент
http://tinyurl.com/aa23n2y

NKFV
NKFV Day 1,871, 15:44

Успех, ама нали молеше ПП-то да те пусне за ташак?!

VelikGogov
VelikGogov Day 1,871, 15:47

Благодаря, всичко почна на майтап и накрая си стана реално. Щом съм се мъчил да пиша толкова значи съм сериозен : )

Mas que un club
Mas que un club Day 1,871, 15:51

Ахаха, дай русата и ще си помисля дали да не гласувам за теб... :Д

SinSiruKi
SinSiruKi Day 1,871, 15:52

Успех

nikitaK
nikitaK Day 1,871, 15:53

Има Windfall, има вот : )
Успех!

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Day 1,871, 15:54

"След това процедурата е ясна – Вбокс (не би трябвало да изтрият репортаж, ако трябва няма да слагаме реферални линкове и ще забраним коментарите)"

Интересно има ли начин да се "забранят" коментарите?

Относно регионите който да ни отдадат руснаците май по добре не подхващай такава тема при преговорите. Достатъчно услужливи ще бъдат ако ни пернат горе...

Have No Fear The End Is Near
Have No Fear The End Is Near Day 1,871, 15:54

за мен тази първата в ляво ....малиииииии хД

Simonymous
Simonymous Day 1,871, 15:57

По-размер на гъзицата са се наредили хахаха

Pre3da70
Pre3da70 Day 1,871, 16:11

Върнете се, загледайте снимката, разгърнете въображението си и после се помъчете да се сетите какво сте искали да пишете 😃

UltraCSKASofia
UltraCSKASofia Day 1,871, 17:44

Има бейби бум, има вот! 🙂

LitoII
LitoII Day 1,871, 18:51

нз, прекалено късно пусната ми се вижда тая статия...
щеше да е съвсем друга приказка, ако беше обявил намеренията си още миналата година...

Vadisz
Vadisz Day 1,871, 21:00

кабинета ми харесва ти също направо ме обърка с тази кандидатура ще помисля сериозно за кого да гласувам

dia761
dia761 Day 1,871, 21:39

Успех!!!! : )))

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,872, 23:26

тия от картинката за секретарки в мойто министерство на скарата и бирата, и тогава ше получиш вот!
: )

VelikGogov
VelikGogov Day 1,872, 23:30

Първо да ми дойдат на гости, пък след това ще се разхождат по министерствата : )

Simonymous
Simonymous Day 1,872, 01:07

Със обрулени сливи не се става кмет ; )

VelikGogov
VelikGogov Day 1,872, 01:09

Симо, да не би ти да си обрулил сливките ?!?

Simonymous
Simonymous Day 1,872, 01:16

Да.. и не станах кмет .. Ще си остана със мъзгътъ по патокъ

leraje
leraje Day 1,872, 03:07

v

ULTRABOTEV
ULTRABOTEV Day 1,872, 03:27

\o

Sasho Ve
Sasho Ve Day 1,872, 03:29

o7

vato59
vato59 Day 1,872, 03:35

o7

rad mlad
rad mlad Day 1,872, 03:47

Като станеш президент и тръгнеш да викаш мацките за един бърз ... скрий ме и мене в гардероба ... само ще гледам ... обещавам 😃

didi210
didi210 Day 1,872, 04:32

Доста интересни избори се очертават. Успех, Гогов!

4040
4040 Day 1,872, 04:33

ауу тая в десно пу за мен :Д гуема мръсница :Р

GhanimaAtreides
GhanimaAtreides Day 1,872, 04:56

Хм, добър кабинет
Успех!

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,872, 04:59

EREPUBLIK SUMMIT 2013
http://tinyurl.com/b8hdp72

Custo89
Custo89 Day 1,872, 04:59

Мамка му то за мен само таз лилавата остана - ем добре нея ще взема.

Успех на изборите !!!

S.Arsenov
S.Arsenov Day 1,872, 05:50

razdavaniqta kude sa? davaite kat v RJ v BG tam taka mai se glasuva kebapi kiufteta pari i t.n. pusnete i vie nekvi avanti 😃

Princess Aspas.BG
Princess Aspas.BG Day 1,872, 06:03

Интересно изглежда. Успех!

Lubo Uzunov
Lubo Uzunov Day 1,872, 06:13

Леле Гогов, що си слагаш таралеж в гащите ?
380/ 1015 - сипи една бира с кебапче : )))

NewtonBG
NewtonBG Day 1,872, 06:13

Успех.

VelikGogov
VelikGogov Day 1,872, 06:28

Рад Млад, воайор такъв, да те викам, но те не останаха мацки : )
Кусто, то за мен накрая май ни една не остана ? : )
Узунов, добър въпрос, но нещо ми се губи отговора : ) И аз не знам защо : )

F1reOne
F1reOne Day 1,872, 06:37

За/д теб съм Гогов! (:

CaMoMuHaBaM
CaMoMuHaBaM Day 1,872, 07:40

о7

GravediggerBG
GravediggerBG Day 1,872, 07:46

o7

bakalin
bakalin Day 1,872, 08:31

Това ли е най-доброто, което може да извади БеНеФъ??

Carlito Brigantte
Carlito Brigantte Day 1,872, 08:50

Има моят вот.

anThhraX
anThhraX Day 1,872, 09:40

@bakalin

Е то по-добро от това не съществува,затова не може!

DS_4Ka
DS_4Ka Day 1,872, 09:48

В играта съм се занимавал основно с военно дело. Бил съм на всички възможни ръководни постове в някогашната ни велика армия.

Тука спрях да чета.
Ше гласувам, м тия стажанти не ми харесват.

Kukulast
Kukulast Day 1,872, 10:17

Заявявам че от сега нататък на избори ще гласувам за кандидат Президента който се нагърби да осветли Орговете и да ги върне на държавата. Ако няма такъв кандидат ще бойкотирам изборите и няма да гласувам.
Да гласуваме за ОТКРИТА И ЧЕСТНА ДЪРЖАВА, ДА ПОКАЖЕМ ЧЕ ПОНЕ ВИРТУАЛНАТА НИ РОДИНА НЕ Е КОЧИНА(ФЕРМА)

Darth Zayakous
Darth Zayakous Day 1,872, 11:22

ммдааа още един кандидат за който няма да гласувам, тоя май е поредният, айде някой да ме сложи министър и мене на нещо да ме вкара у далаверата, па тогава да иска да гласувам за него.
за това - "Няма кинти, няма Вот!!!"

Kradlivi Bulgari
Kradlivi Bulgari Day 1,872, 12:26

pak nqkoi ot bnf da otgovarq za pari 😃

Suprotivist
Suprotivist Day 1,872, 13:12

Мне

VelikGogov
VelikGogov Day 1,872, 13:43

Заек, няма да гласаш, но партията няма да я видите този еВек : ).
Петров, не гледай толкова много партиите. УлтраБотев е отговаряш за парите на държавата много пъти и проблем не е имало.

warrioa
warrioa Day 1,872, 13:51

Всъщност това е най- надеждната кандидатура за тези избори. Единственото притеснително е че БНФ те издига и все пак ще си помисля дали да гласувам за теб.

Aleksandar Petkov
Aleksandar Petkov Day 1,872, 14:01

Успех!

Furious Tank
Furious Tank Day 1,872, 14:12

Гогов излагаш се бе. Как може основното ти занимание да е свързано с дейност извън ерепублик, та ти се кандидатираш в играта за шефче (:

Emil Mirchev
Emil Mirchev Day 1,872, 14:16

Звучи добре,ала ще помисля

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.