Ambient on/off

Join the new world

 

Valtio tiedottaa: Ministeriöt täydessä toiminnassa + muita uutisia

Day 369, 07:42 Published in Finland USA by Sossu

Kongressi on äänestänyt ja hyväksynyt yksimielisesti molempien ministeriöiden rahoituksen.

Puolustusministeriö.
Puolustusministeriön tehtävä on ylläpitää ja varustaa Nopean Toiminnan Joukkoja (NTJ). Puolustusministeri Lilla_T esitti ministeriölle annettavaksi yhteensä 1940 markkaa. Esitys hyväksyttiin. Näillä rahoilla NTJ:n jäsenille ostetaan sotimiseen tarvittavaa välineistöä.

Sisäministeriö.
Sisäministeriön tehtävänä on ylläpitää Valtion firmoja. Valtionyhtiöiden tarkoitus on antaa työtä uusille, työttömille pelaajille. Valtio ei kilpaile yksityisen sektorin kanssa vaan maksaa aina minimipalkkaa. Valtion tuottamat tuotteet eivät ole myynnissä, vaan niitä käytetään Valtion projekteihin (esim. NTJ), ne varastoidaan myöhempää käyttöä varten, ne myydään ulkomailla tai hätätapauksessa käytetään Suomen hyväksi tilanteen tarvitsemin keinoin.
Sisäministeri Gatling ehdotti ministeriölle annettavaksi 8600 markkaa ja 20 kultaa. Esitys hyväksyttiin.

Salpalinja Oy
Ensimmäinen Valtion yhtiö on perustettu. Se tekee puolustusjärjestelmiä. Se antaa työtä työttömille minimipalkalla.

Uusi puolue perustettu
Suomeen on syntynyt uusi puolue, IKP. Sen johtajana toimii Vihtori. Puolueen puolueohjelman voi lukea täältä: http://www.erepublik.com/en/article/ikp-on-perustettu--700878/1

Kongressivaalit ylihuomenna
On taas tullut aika valita Suomen Kongressi, demokraattinen päättävä elin, jonka jäsenet valitsee Suomen kansa. Muistakaa äänestää mieleistä ehdokasta omalta alueeltanne. Kongressi äänestää uusista laeista ja Suomea koskevista asioista, joten jokaisella äänellä on väliä saadaksemme kansan äänen parhaiten esiin.

Huom: En tiedota Suomen Sodan/SPEAR’08:n tämänpäiväisistä tapahtumista, koska tiedän niistä liian vähän. En halua antaa ristiriitaista tietoa, joka voi osoittautua myöhemmin vääräksi.

 

Comments

Erwin Schauman
Erwin Schauman Day 370, 02:21

SPEAR'08 kusi. Ensiksikin siihen pääsi osallistumaan Norjan liittolaiset, jota ei pitänyt tapahtua, ja toisekseen Salven yrittäessä lopettaa taistelua painamalla mainostettua retreat-nappia, se antoi fatal errorin. Kaikki mikä adminien mukaan piti toimia, ei toiminut.

Admineita on pyydetty siirtämään Oulu Suomelle manuaalisesti. Katsotaan saavatko ne tehtyä edes sitä sinkoamatta koko Suomea ulkoavaruuteen.

PhantomFin
PhantomFin Day 370, 05:04

Haha, totta. Aloitin tuossa toissapäivänä, ja tutkiskelin hieman foorumeita ja uutisia. Toivotaan nyt että onnistuu tuon Oulun antamaan.
Juu, ja työskentelen SalpaLinjalle.

Tamppa
Tamppa Day 371, 02:05

i buying q5 houses.. 20gold each
sen message if you want buy.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.