Utolsó előtti kampánycikk

Day 1,961, 05:30 Published in Hungary Hungary by charlie50


Üdv mindenkinek!

Először is elnézést kérek, hogy pár napra eltűntem, sajnos RL problémák adódtak, így pár napot csúszott ennek a cikknek a kiadása.

És akkor most lássuk a lényeget. Dióhéjban összefoglalnám újból a programomat, mely nem túl bonyolult, de legalább betartható. Nem ígérek sokat, de nincs benne semmi olyan, amit ne tudnék/akarnék betartani, vagy amiről már előre lehet tudni, hogy megvalósíthatatlan. Csak nagyon röviden írom le az egyes pontokat, mert egyrészt már elmondtam hosszabban cikkben, illetve chates vitában is, másrészt tudom, hogy nem olvastok el túl hosszú cikkeket.
Jelentős megtakarításba szeretnék kezdeni, hogy minél jobban megnöveljem az ország tartalékait, ez később (nem az én ciklusom alatt) jól fog jönni, ha például az aktuális elnök hadjáratot tervez. A zsoldot egy hónap erejéig megszüntetem, pénzt csak a Szociális/Oktatási Minisztérium fog kapni, amit a fiatalabb játékosok ellátására kell fordítaniuk és erről természetesen elszámolást kell vezetniük. Pénzügyminiszterem nem lesz, én fogom kezelni az állami pénzeket és az eddigi gyakorlattól eltérően pontos elszámolást fogok vezetni (és kiadni).
Mint már említettem, a zsoldot eltörlöm, ezzel megszűnik a regulásris és irreguláris egységek közötti legfőbb különbség. Véleményem szerint nem zsoldoshadsereget kell fenntartani, hanem fontos csaták esetén ellátmányt biztosítani mindazok számára, akik hajlandóak a hazájukért harcolni (egyfajta önkéntes Honvédségként). Az ellátmányhoz a tankokat nem a piacról fogom beszerezni, hanem nyílt (közbeszerzési) pályázaton belül, természetesen a legolcsóbb ajánlatokat preferálva. Hadjáratot nem tervezek, ha nagyon unatkozik a közösség, akkor nekimehetünk románoknak, vagy kalandozhatunk valamerre, de ez nincs tervben. Legfontosabb feladatnak az ukránok folyamatos eltörlését tartom. Hadügyminiszterem Ernst von Jacob lesz, a hadügyi csapatot is ő fogja összeállítani.
Az elsődleges célom a külügyben egy brazil MPP megkötése. Hogy miért pont brazil? Mert szükségünk van az éjszakai sebzésre és a három legerősebb ország az amerikai kontinensen Argentina, Usa és Brazília. Argentinok tele vannak EDEN MPP-kkel, USA értelemszerűen nem a barátunk, így maradnak a brazilok, akiknek az USA és orosz MPP-n kívül csak velünk baráti országokkal van MPP-jük, így velük a legkönnyebben kivitelezhető az MPP megkötése.
Másik külügyi tervem a Felvidék békés megszerzése, de itt nem tudok ígérni semmit, mert a lengyeleken múlik a dolog. A szövetséget felrúgni biztosan nem fogom.
Külügyminiszternek nem jelentkezett senki, ezért továbbra is várom a jelentkezéseket. Ha nem jelentkezik senki, akkor én fogom kézbentartani a brazil és lengyel tárgyalásokat, ezeken felül viszont nem lesz külügy.
A Szociális/Oktatási Minisztérium munkájához nem sokat tudok hozzászólni, de amíg a fiatalabb játékosok érdekében dolgoznak, nem is akarok beleszólni. Az eddiginél nagyobb támogatást fogok nekik adni, hogy jusson mindenre elég pénz (osztás, nyereményjátékok, st😎. A Szocminen belül még egy dolgot szeretnék támogatni, ez pedig a (félig-meddig) állami cégek kérdése. Jelenleg Csongradnál van egy cég, amit arra használna, hogy ott termeljen a szocmines osztásra. Az orgok bérbeadásából származó bevételt ezért a Szocminnek szeretném odaadni cégfejlesztésre, üzemeltetésre, illetve további cég(ek) alapítására. A Szociális/Oktatási Minisztérium felelős vezetője Csongrad lesz, a csapatot ő alakítja ki, de úgy tudom, marad a megszokott csapat, akik eddig is remek munkát végeztek.
Ez részletesen le van írva a kampánycikkemben, ezért itt csak megemlítem, hogy az összes nem század- és pártorgot állami tulajdonba veszem és utána bérelni lehet őket. Az ebből befolyó összeggel a Szocmint szeretném támogatni, ahogy azt már feljebb írtam.


Röviden és tömören ennyi lenne a programom, választás előtt még kiadok egy sokkal bővebb kormánylistát, sajnos még nem volt időm egyeztetni a miniszterekkel és az önként jelentkező fiatalokkal RL problémák miatt, de igyekszem minél hamarabb pótolni.