Ambient on/off

Join the new world

 

Upoznajte jedinice eSrbije 12 ! [ORLOVI]

Day 1,825, 09:16 Published in Serbia Philippines by csaba heroes
Pozdrav građani eSrbije,
dugo me nije bilo, mesec dana. Odužilo se 🙂. Problemi u stvarnom životu, derbi( pozdrav za grobare 😛 i one istočne i one južne a i one iz kaveza 😃). U prošlom broju sam pisao o ajkulama, a za povratak na medijsku scenu, da se tako izrazim, spremio sam vam intervju sa ORLOVIMA...


Moj sagovornik večeras je gorance007

1.Kada je nastala jedinica?

Jedinica je nastala 17. Avgusta 2011.

2.Ko je osnovao jedinicu?

Osnovana od strane nekadasnje komande VAeS-a.

3.Možeš li nam reći nešto o samom početku jedinice?

Na samom početku jedinica je brojila par članova i drugara iz nekadašnje VAeS jedinice ali trudom je uspela da se probije kroz sve muke.

4.Koliko jedinica trenutno broji članova?

Jedinica trenutno broji 20 aktivnih članova.

5.Možeš li nam reći nešto više o jedinici, neku zanimljivost?

Da bismo znali ko su ORLOVI danas, moramo biti upoznati sa svim činjenicama iz slavne orlovske prošlosti. Nažalost, kao što to često biva sa najuspešnijima, mnogo je nepravdi na štetu Orlova učinjeno. No, bitno je da mi znamo šta je prava istina.

Krenućemo redom. Prema verovanju, tokom Potopa, sve životinje su bile u Nojevoj barci. To i nije u potpunosti tačno, jer su Orlovi bili jedina vrsta koja se našli van barke, i uz to preživela. Za moć Orlova, znao je i praistorijski čovek. Zato ih je crtao na zidovima pećina, u nadi da će tako prizvati sreću. Još jedan mit jeste da je Sfinga bila nekakvo mešovito biće. Ni to nije istina, ona je od glave do pete bila Orao.

Da je Orao magičan, doznali su Grci, i pomoću njega uništili Troju. Danas kruže priče da je u pitanju bio konj, no i to poričemo! Orlovi su umešali prste i u osnivanje Rima. Daleko od toga da je Romula i Rema odgajila vučica. Uz sve to, prva u životinja u svemiru, ali i prva klonirana životinja jeste Orao!

To je prava istorija sveta - ili smo bar mi tako čuli..

6.Na šta si specijalno ponosan u jedinici?

Orlovi danas jesu paravojna jedinica sa preko 20 aktivnih članova prosečne snage 13k. Jednim udarcem sa oružjem q7 kvaliteta prosečno nanosimo 11k jedinica štete. Orlovi imaju nekoliko fabrika visokog kvaliteta i razgranatu mrežu firmi za proizvodnju sirovina. Tome treba dodati i informaciju da se Orlovi duži niz meseci nalaze pod komandom Ministarstva Odbrane odnosno na sistemu refunda, što dokazuje ozbiljnost Orlova i njihovu odanost državi.

7.Koji su uslovi za ulazak u jedinicu?

Ukoliko ste pripadnica lepšeg pola, progledaćemo vam kroz prste, pa možete računati da za vas nema nekih posebnih uslova.

Ako ste pripadnik jačeg pola postoje drugi uslovi.

Udarac sa q7: 7k+

Rad u vojnoj firmi: umesto plate dobijate svu opremu koju ispucate na udaranju. Vrednost opreme i nekoliko puta premašuje vrednost najveće plate na job marketu.

Kada izlazimo u grad nosite odeću naših modnih kreatora (avatare): može da bude personalizovan.

Razgovori u porodici(aktivnost na četu): Što više posećujete čet veće su šanse da dobijete više opreme i druzenje sa nama.

Poštovanje porodice: drugih Orlova

Poštovanje porodčnih prijatelja: svih ostalih igrača eRepublika!

8.Kako neko može da vam se pridružu?

Popunjavanjem http://tinyurl.com/9gbg79l ili dolaskom na naš chet kanal #orlovi, tamo će vas neko od desetara uputiti šta dalje, preko našeg info centra možete doći do još nekih informacija http://tinyurl.com/KakoPristupitiJedinici

9.Moto jedinice ako postoji?

DOK SU ORLOVI U LETU, NE BRINITE ZA ŠTETU!Nadam se da vam je bilo interesantno dok ste čitali ovaj intervju, takođe se nadam da na sledeći nećete čekati kao na ovaj. Do sledećeg broja i Kobri, prijatno.

Vaš Csaba 🙂
 

Comments

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Day 1,825, 09:19

Глас!

Crank DJ
Crank DJ Day 1,825, 09:27

Journal Orlova je na policama http://www.erepublik.com/en/article/journal-medju-orlovima-2158293/1/20


VOTE I SHOUT !!!

janemarko
janemarko Day 1,825, 09:30

v+s

dimke008
dimke008 Day 1,825, 09:35

napred ORLOVI o7

Horabin
Horabin Day 1,825, 09:43

Глас !

Vilidzan
Vilidzan Day 1,825, 09:55

Nema mene, nema vote.

conlosteroristas
conlosteroristas Day 1,825, 13:25

o7

svetlanadenis
svetlanadenis Day 2,038, 02:31

Zašto tek sad vidim ovo? 🙁
Orlovi o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.