Ambient on/off

Join the new world

 

Treći Balkanski Rat

Day 1,824, 06:27 Published in United Arab Emirates United Arab Emirates by Nefos33


Dobrodosli u novo izdanje Analiza stanja u eSrbiji. Danasnja tema je eTreci Balkanski Rat.Stvari se zahuhtavaju na eBalkanu, kao što se i mogli sami da primetite, došlo je do novog tj. Trećeg Balkanskog Rata koji se odvija na eRepubliku. eSrbija je stavila na glasanje eCrnu Goru za NE. Takođe eMakedonija i eBugarska su stavile Grčku kao NE.

eMakedonija je napala eGrčku u regiji Epirus, dok je eBugarska napala eGrčku u regiji Thrace. Nakon teške borbe kao pobednik u oba rata je pobedila eGrčka. eAlbanija je digla ustanak u regiji Tirana i oslobodila ga od okupacije eMakedonije, trenutno su podigli još jedan ustanak u Albanian Coast. Najverovatnije da će pokušati i da oslobode Southeastern Albania kako bi sprečili dalji pokušaj prodora eMakedonije u zapadnoj eGrčkoj. Takođe i eCrna gora je digla ustanak u North Montenegrin i uspela da ga oslobodi od okupacije eMakedonije, trenutno dižu ustanak u regiji Montenegrin Coast.Što se tiče rata eSrbije i eCrne Gore, postoje par mogućnosti šta će se desiti.
U slučaju da eSrbija prva napadne, moje pretpostavke su da će to izgledati ovako. To jest napadom iz Istočne Republike Srpske udariti na severnu eCrnu Goru, pa onda iz severne eCrne Gore napasti Centralnu eCrnu Goru te ih izbrisati sa mape.


U slučaju da eCrna Gora prva napadne prva, moje pretpostavke su da će to izgledati ovako. Mogući je napad iz oslobođene obale eCrne gore na našu regiju Apulia, ili kao što se i ranije dešavalo da napad bude usmeren na Istočnu Republiku Srpsku.Bilo kako bilo, ovaj rat će potrajati nekoliko dana i rezultovaće brisanje eCrne Gore sa mape.


Hvala na izdvojenom vremenu, vote/sub?
 

Comments

Nefos33
Nefos33 Day 1,824, 06:30

Za uzvik!

Treći Balkanski Rat
http://www.erepublik.com/sr/article/tre-i-balkanski-rat-2158775/1/20

War3hous313
War3hous313 Day 1,824, 08:04

na balkanu nema dosade hehe vote i SvakoDobroSvima : D
o7

Cpl.Tamerlan
Cpl.Tamerlan Day 1,824, 10:38

SLUSAJ TE ME KAKO BI BILO DA PRVO NAPADNEMO CRNU GORU PA ONDA DA RAZMISLJAMO O NJENOJ PODELI

d 23
d 23 Day 1,843, 16:02

Media Mogul Medal Project 5
SUB for SUB...
http://www.erepublik.com/en/newspaper/strela-d23-285040/1
subscribed

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.