Ambient on/off

Join the new world

 

Teorija zavjere?

Day 1,608, 15:59 Published in Montenegro Montenegro by MicontijeMNE
Muzicka podloga

Narode Crne Gore i Brdah!
Tek smo se oslobodili bosanske okupacije, sablje jos ociscene nijesu, a kubure q1 i haubice q5 jos su zacadjene! Ali, avaj! (dramska pauza)
Zlo se opet nadvija nad malenom nam drzavom! Ne, to nisu Turci sa svojim serijama, to je jedno mLogo vece zlo. Vise ih je od zutijah mrava! KINEZI! (duza dramska pauza)

Izrevoltirani stavom acaMNE da su Kazahstanci ipak veci proizvodjaci kalijuma od njih [ dokaz ], odlucili su napasti nasu malu zemlju! Prvobitna meta je bilo Gusinje, ali kako su jedva pronasli i Crnu Goru, a kamoli Gusinje, taj plan je propao. Iz istog razloga je preskocen i Acov voljeni Danilovgrad 😃

Tako da izbor pade na 3 grada: Podgoricu, Berane i Niksic.

Podgoricu ipak odlucise da ne napadaju jos uvijek, jer im Celebic i eMugi dodju neke pare; Berane prezivlje zbog svoje luke i brodova koji Kinezi prave za njih; a Niksic - Niksic!

Svi znamo ukorijenjenu mrznju Kineza prema pivu koje nije pirincano, stoga mali zuti odlucise da u najvecoj tajnosti napadnu grad celika i piva. [Zapravo, tu igra odredjenu ulogu i izvjesni V. Dj., ali o tom nekom drugom prilikom 😃 ]

VI MISLITE DA SAM JA LUD?! DA OVO IZMISLJAM, JE LI?! E PA, EVO VAM DOKAZA!!!

(kineske tajne sluzbe su mi zeznule nesto na kompu, citaj: ne umijem da tagujem, pa otvarajte slike redom, 1-4)[img]http://imageshack.us/photo/my-images/137/erep1png11.png/[/img]

3. Slika 3

4. Slika 4

Vjerujete li sada, nevjerne Tome?!
Dakle, napad je najbolja odbrana!
Pocinjem jos danas da skupljam sredstva za rat!
Saljite sve sto imate raspolozivo na sledeci link:

Reci NE Kinezima! - Crna Gora do Pekinga!
 

Comments

MicontijeMNE
MicontijeMNE Day 1,608, 16:21

Grebene tajne sluzbe su izbrisale slike, neoborive dokaze! Strane sile i stranski placenici, kao i domaci izdajnici su umijesani u ovo! Ali ne brinite, cim dodjem do kompa, izbacicu prave slike! (ukoliko me pre toga ne nadju i bace na muke Tantalove/ Sizifove/ srednjovjerovno-opake)

Benjamin Siegel
Benjamin Siegel Day 1,609, 01:21

Judina stolica... toga se pazi.. i kineskoga gang banga

IgorBar
IgorBar Day 1,609, 02:27

zanimljivo 9 82 o9

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,609, 09:25

"Vjerujete li sada, nevjerne Tome?!"

Vjerujemo, u staru Duklju i Dukljanstvo i autokefalnost crnogorske pravoslavne crkve! : )

Shkupi CASUAL
Shkupi CASUAL Day 1,609, 11:26

tomo čuo sam da imaš neke konekcije sa jednim Šoćem...iz DB-a....SDP-ovac mali...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.