Talpra paraszt, hí a kasza!

Day 721, 08:57 Published in Hungary Hungary by FKgP


„Eromán tankok vonulnak Heilongjiang lejtőin. A fal, ami elválasztja őket az értékes vasbányáktól már vészesen alacsony. A hős emagyar hazafiak bátran harcolnak szeretett Kittyjükért, de úgy látszik minden hiába… Várjunk csak, furcsa motorzúgást hallok… ezek traktorok! Megérkezett a kisgazda hadsereg, kaszákkal-kapákkal felfegyverkezve, tankok helyett traktorokkal! És a falat pillanatok alatt az egekig emelik…” eHadi Krónika, az erep 765. napján

A Független Kisgazdapárt megalapítja saját századát. Ha szívesen harcolnál paraszt bajtársaid mellett az eHazáért, itt a helyed!

Az sem baj, ha kicsi vagy, nálunk mindenki számít! A csatlakozás egyetlen feltétele –az aktivitás mellett -, hogy tagja legyél a Független Kisgazdapártnak.

A landos, manus és construct skilleseket is szeretettel várjuk!

Az ellátmányt magunknak fogjuk biztosítani, oly módon, hogy a századtagok a saját cégeinkben fognak dolgozni. Ha manus skilled van, fegyvereket a Q1-es kasza és vasvilla gyárban készíted majd. Ha landos parasztvitéz vagy akkor egy Q3-as vasbányában termeled majd nyersanyagot. A fizetésük egy részét fegyverben kapják a dolgos katonák, minél magasabb a skilled annál többet. Fontosabb csatánál pedig extra ellátmányt biztosítunk!

A századunk nevéről közösen fogunk dönteni. Ha csatlakozni szeretnél, gyere fel a Mibbit #efkgp szobába vagy írj levelet a pártorgnak.
A cégvásárláshoz és század működéséhez az adományokat szívesen fogadunk.

Bort, búzát, háborút!
Silin, telkes vitéz
.