Szavazz a Repülősökre! Támogasd a kormányt!

Day 4,234, 23:43 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

A megválasztott kormány ellen végrehajtott puccs óta az első komoly választásokat tartják Magyarországon. Itt az ideje, hogy kiálljunk a megválasztott kormány mellett, ezért arra kérünk titeket szavazzatok a Repülősök Pártjára, támogassátok Vidi555-t és kormányt.

De azért is kérjük a támogatásotokat, hogy még nagyobb támogatottsággal tudjuk tovább folytatni azt az utat, amire még csak most léptünk, hogy esélyt kapjunk, hogy még jobban csináljuk azt a megváltozott szemléletű kormányzást, amelynek fókuszában a mindenkinek kijáró támogatás és tájékoztatás, a közösség építése, a felkészülés a nyár végi, őszi és téli esemény sorra van!

A Repülősök Pártja listáján a kisgazdák képviselői is helyet kapnak. Ez a döntés értelemszerű, hiszen mindkét párt centrum párt, és azt gondolja, hogy olyan kormányzást kell folytatni, ami minél több játékos számára megadja a játékélményt.

Ha ránk szavazó, akkor az alábbi játékosok kongresszusba jutását támogato😛

1 Weisz Manfred Huba
Jelenlegi kommunikációs miniszter, volt elnök
Azt hiszem számomra a játék legfelejthetetlenebb pillanata amikor az Index boom idején gazdasági miniszterként Imre Norberttel exel táblázatokba számoltuk hány cég kell ahhoz, hogy az új játékosok ne haljanak éhen. Nah meg amikor egyszerre 1000-en áramlottak be abba a mibbit csetszobába ahol az ukrán TO-t szerveztük.
Sokszor abbahagytam, 2010 óta igazán aktív újra elöszőr vagyok, mert hiszek abban, hogy újra lehet éleszteni ezt a kis közösséget, és eMagyarországot újra naggyá tenni!
2 goobee
Jelenlegi miniszterelnök
Sziasztok! Anno 2009-ben az index cikk hatására kezdtem el játszani az erepublik kal. Többször hagytam már abba és tértem vissza, legutóbb 2019 januárjában. Hamar rátaláltam azokra a játékostársakra, akikkel együtt később megalapítottuk a Repülősök Pártját. Részt vállaltam a párt felépítésében, az első kongresszusi ciklus ünk óta képviselő vagyok. A Párt Háztámogatási Programjának alapítója és menedzselője vagyok, továbbá az állami háztámogatási programot is én terjesztettem elő a kongresszusba, a most induló programot is én irányítom.
Szeretném az eddigi munkát tovább folytatni, szeretnék továbbra is a közösségért dolgozni.
3 Hgmg
A Kisgazdák kongresszusi jelöltje
Üdv! 10 éve játszom, minden nap többször belépek, olvasom az újságokat. A kongresszusban néhány cikluson vagyok túl, nem hallgatok a politikára, a szerintem helyes kezdeményezéseket támogatom és jelzem, ha nem értek egyet valamivel. Nem vagyok tévedhetetlen, de igyekszem
4 Kmerse
A kongresszus jelenlegi alelnöke
Ave! Az első Index-bummal jöttem 2009-ben. Többször voltam kormánytag, Kolosh alatt alelnök voltam.
Ebben a ciklusban a legtöbbet a házprogrammal foglalkoztam, nagyon örülök, hogy még a ciklus vége előtt beindult.
Naponta többször belépek, chaten is úgy-ahogy vagyok, de mivel az IRL munkám nagyfokú kiszámíthatatlanságot rejt magában, komoly felelősségű kormánypozíciót nem mernék felelősségteljesen bevállalni. Ha még napirenden lesz a belügyi reform, abban szívesen részt vennék aktívan.
5 kacsintomaglya
Sziasztok és neked is helló! Minden konstruktív ötletre vevő vagyok, illetve ha esetleg kaja kell, legyél fékezett habzású és kérj, szívesen adok.
Sok kicsi sokra megy, játszunk együtt egy jót.
Egyébként meg örök sör, ingyen élet, és - talán a legfontosabb - igazságot Quicksilvernek!
Szavazz a Repülősök Pártjára.
6 Dacicus Maximus
Volt elnök, alelnök, hadügyminiszter

Túl régóta játszom ahhoz, hogy elkezdjem felsorolni ténykedéseimet. Azért csatlakoztam a Repülősök Pártjához mert itt látom azt, hogy a közösségei játékélményt tartják legfontosabbnak a tagok. Szeretném ezt az aktiv és összetartó közösséget a kongresszusban is képviselni. Nagy szüksége volt az országnak egy ilyen vérfrissitésre. Hajrá repülősök!
Mi vagyunk a Raj!
7 mademan86
8 k.balint
9 Alexander von Trencsenyi
10 Apocalypto69
11. Birosz
12. Szeleig
13. Kokoakos
14 Son Goku No1.
15. Don ViperaAhogy korábban írtuk:
"Mi, Repülősök azt gondoljuk, hogy mindenki, a legkisebb is számít! Nincsenek tankok kétkattosok, repülősők, földiek, cégesek, vásárlók nélkül! Együtt vagyunk, közösen! És pontosan tudjuk, hogy néha a tankok érdeke sérti cégesekét, a repülősök érdeke a két kattosokét, és viszont, de azt is tudjuk, hogy kompromisszumokat kell kötnünk ahhoz, hogy a lehető legjobban járjunk közösen!

Nekünk ez a közösség, ez a demokrácia, hogy mindenki játékát megpróbáljuk támogatni, és mindenkinek minél jobb játékot lehetővé tenni! Mert lehet valaki ma kezdő, vagy kétkattos, aztán lehet, hogy holnap jobb anyagi körülmények közé kerül IRL, vagy elkapja egy nagy csata ábrándja, és szerez egy erősebb karaktert, befektet pakkokba, vagy csokiba, esetleg elkezd szervezni a közösségért!

Azért kell odafigyelnünk egymásra, és segítenünk egymást, mert a ma kezdőjéből lehet a holnap légi tankja, vagy akár tankja. Pontosan ezért mindenki számít!"

A Repülősök listáján a kisgazda képviselők mellett, több jelenlegi kormánytag, rutinos képviselő, és kezdő játékosok is helyet fognak kapni, hogy valóban a közösség minél több csoportját tudjuk képviselni!

Június 25-én kongresszusi választásokat tartunk az eRepublik minden országában, így eMagyarországon is. 25-én reggel 9 órától másnap 26-án 9 óráig lehet szavazni!

Mi a Repülősök Pártja tagjai, a jelenlegi kormány Repülős tagjai, azt kérjük, szavazzatok a Repülősök Pártjára ezen a választáson.

Szavazatok ránk a demokráciáért, az önzőség ellen!
Szavazatok ránk a közösségért, a gyengeség ellen!
Szavazatok ránk, és támogassátok a kormányt, hogy minél erősebb felhatalmazása legyen a kongresszusban is!


Lépj be a Repülősök pártjába:
https://www.erepublik.com/hu/party/repulosok-partja-5625/1