SWEET TROLL OF MINE

Day 1,273, 13:44 Published in Greece Greece by Kalanapathon


Τα τρολλ κατάγονται από την Νορβηγία, συχνά παρουσιάζονται σαν σκληρόπετσοι γίγαντες οι οποίοι τρώνε τα πάντα, ζούνε στα δάση ή στα βουνά και η ηλιθιότητα τους αγγίζει τέτοιο βαθμό που ακόμα και ο bush junior μοιάζει με μέλος της MENSA μπροστά τους.
Βέβαια τα τρολλ πιστεύεται ότι είναι μυθικά πλάσματα, πλασμένα από την φαντασία των πιωμένων νορβηγών οι οποίοι έπρεπε να βρουν μια καλή δικαιολογία για να πείσουν τις γυναίκες τους γιατί αργούν να γυρίσουν σπίτι.
ΟΜΩΣ η “the real issue” κατάφερε και συγκρότησε μια ομάδα διακεκριμένων μεταναστολόγων, βιολόγων και μπουρδολόγων και έβγαλε το ακόλουθο πόρισμα:

ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Λίγο το φαινόμενο του θερμοκηπίου, λίγο οι Κλιματικές αλλαγές έκαναν αυτή την συμπαθητική ράτσα να αποχωριστεί την sweet home Νορβηγία και να κατηφορίσει στα πιο εύκρατα κλίματα της Ελλάδας ώστε να αράξει και να πιεί ένα φραπόγαλο ρε παιδί μου.(σημ. τα τρολλ που έφτιαξαν τις φωλιές τους στην Αθήνα έχουν θεαθεί να πίνουν freddo.)

Επίσης ύστερα από τις εμπεριστατωμένες έρευνες μας, ανακαλύψαμε ότι ο δείκτης νοημοσύνης τους αυξήθηκε μέσω της εξέλιξης των ειδών αγγίζοντας το 0,5 στον δείκτη IQ δίνοντας τους την ικανότητα να χρησιμοποιούν Η/Υ . Πλέον πιστεύω ότι είναι καθήκον μας να σας γνωστοποιήσουμε τα ΤΕΣΣΕΡΑ είδη τρολλ που συναντάμε στον e-Ελλαδικό χώρο.

1) små troll (ελ. Το τρολλ μίνι)
Το πίο άκακο είδος τρολλ. Μικρό και ντελικάτο, σπάνια θα σπείρει τον όλεθρο. Απαντάτε σε όλα τα άρθρα αλλά η εμφάνιση του είναι ανεπαίσθητη. Αγαπημένες του εκφράσεις είναι κυρίως 1st voted, +1000 στον τάδε και συναφή μικρές προτάσεις.
Βαθμός επικινδυνότητας : 0/10

2) forvirret troll (ελ. looser τρολλ)
Λίγο επικίνδυνο τρολλ. Μεσαίου μεγέθους που άθελα του μπορεί να σπείρει τον πλήρη όλεθρο σε ένα άρθρο. Απαντάτε σε στρατιωτικά, πολιτικά και οικονομικά άρθρα. Δεν έχει συγκεκριμένες φράσεις αλλά κουβαλάει τόση θολούρα μέσα στο υποτυπώδες μυαλό του που ενώ το άρθρο μπορεί να μιλάει για την κατάρρευση της δραχμής αυτό να τα χώνει στο ΜΟD γιατί η ακτή ελεφαντοστού σύναψε ειρήνη με την Ανταρκτική. Δυο στα δεκα άρθρα θα καταστραφούν ολοσχερώς διότι θα καταφέρει να προσελκύσει μεγαλύτερα τρολλ σ το άρθρο.
Βαθμός επικινδυνότητας : 4/10

3) Minion troll (ελ. Το τρολλ τσιράκι)
Επικίνδυνο μόνο όταν βρίσκεται σε κοπάδι. Μικρού μεγέθους και αρκετά δειλό στο να επιτεθεί μόνο του σε ένα άρθρο. Δεν έχει συγκεκριμένο μέρος όπου εμφανίζεται και δεν διαλέγει τα άρθρα βάση κάποιας κατηγορίας αλλά βάση συγγραφέα που δεν συμπαθεί. Περιμένει εναγωνίως στο σκοτάδι και όταν κάποιο μέλος από το κοπάδι του η κάποιο φίλιο μεγαλύτερο τρολλ κάνει την εμφάνιση του τότε ορμάνε όλα μαζί. Άρθρο? Πιο άρθρο?
Βαθμός επικινδυνότητας : 7/10

4) F*ck og slo troll ( το τρολλ που μαμεί και δέρνει)
Από τα πιο επικίνδυνα. Μεγάλου μεγέθους και απύθμενης βλακείας. Έχει άποψη πάνω σε όλα. Από την διαχείριση κάθε είδους οργανισμού μέχρι και το ζευγάρωμα του αυτοκρατορικού πιγκουίνου. Απαντάτε στα πολιτικά και στρατιωτικά άρθρα. Αντιδράει σε όλα εξάλλου τι σκατά μαμεί και δέρνει. Αυτού του είδους τα τρολλ έχουν την τάση να αλληλοσυγκρούονται μαμόντας και δέρνοντας οτιδήποτε προσπαθήσει να γράψει έστω και ένα voted και στο τέλος μαμάνε και δέρνουν και το ίδιο το άρθρο.
Βαθμός επικινδυνότητας : 10/10

Στο επόμενο άρθρο μας θα σας αναλύσουμε τους τρόπους που μπορείτε να αποφύγετε μια επίθεση τρολλ καθώς και σχετικά παραδείγματα. (όχι το να πέσετε κάτω και να κάνετε τον ψόφιο πιάνει μόνο στις αρκούδες.) Μέχρι τότε απλά αφήστε τα νηστικά.