Ambient on/off

Join the new world

 

Sunt un IDIOT

Day 1,890, 14:33 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by cunetlog

Sunt un IDIOT!
M-am gandit sa incep astfel acest articol pentru a-i ajuta pe cei care doresc sa scrie asta in commenturi sa nu se mai chinuie.
Sunt un idiot pentru ca am idealuri. cred intr-o lume perfecta, in care oamenii se respecta. In care oamenii se informeaza din 10 surse inainte sa sustina ca detin adevarul absolut si de fapt spun ineptii.
Sunt un idiot pentru ca daca imi dai o palma si o merit, intorc si celalalt obraz.
Sunt un idiot care crede ca politica sau rating poti face si fara "mizerie".
Sunt un idiot care crede ca unuia care face ceva bun trebuie sa-i multumesti nu sa-l intrebi care ii e scopul ascuns pentru care o face, sau sa declari deschis ca stii deja.
Sunt un idiot care nu crede ca daca obtii ceva prin furt, ti se cuvine si ai merite! Dimpotriva. Esti un idiot mai mare.
Salut idiotii ca mine si ii rog pe CEILALTI sa nu se mai oboseasca.
M-am pus singur unde mi-e locul!

 

Comments

Tinkutza
Tinkutza Day 1,890, 14:37

))) Vot!

Mitzoi
Mitzoi Day 1,890, 14:39

saliu!... : ]

Sas Dragos
Sas Dragos Day 1,890, 15:03

Ce idiot esti...

ShortySkizzo
ShortySkizzo Day 1,890, 15:05

Din pacate "idioțimea" e pe cale de disparitie... Vot !

Bielo Hatman
Bielo Hatman Day 1,890, 15:17

in fine am mai descoperit unul 😁

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,890, 18:59

Partea buna este ca motivele expuse in articol nu te clasifica drept idiot. Dimpotriva!
Partea proasta este ca orice moneda are doua fete.

Ceea ce tu vezi din locul in care stai... se vede diferit din alte unghiuri. Binenteles ca nu te consideri idiot in adevaratul sens al cuvantului deoarece daca te-ai considera ai intra in contradictie cu insasi declaratia ta de mai sus si atunci ai fi intr-adevar idiot.

Un alt argument care demonstreaza ca nu esti idiot este faptul ca idiotii nu pot fi manipulati sau tinuti sub control. Un idiot, prin definitie este acela care isi produce singur ideile si nu crede in ideile altora. Ori tu faci parte din Acvila. Poti fi cel mult ignorant dar in nici un caz idiot.

D Hawkins
D Hawkins Day 1,890, 20:46

Imi suna cunoscut, ma regasesc!

cunetlog
cunetlog Day 1,890, 21:25

A fi sau a nu fi. Asta e intrebarea! Daca apartenenta la un grup te clasifica din start ca esti intr-un fel sau altul...
Osama orice am scrie noi, scrie pe dos:) daca suntem buni zice ca sunte idioti. 🙂
Daca zicem ca suntem idioti, spune ca suntem ignoranti. am sa sciu un articol in care sa recunosc ca suntem si idioti si ignoranti, poate o za spuna ca suntem buni:))

Alcide
Alcide Day 1,890, 21:43

Stii, nene, marea incercare e cind primesti o palma si nu o meriti.In rest, un vot de la mine, ca-l meriti:)

cunetlog
cunetlog Day 1,890, 21:51

Le luam cu fruntea sus si pe alea nemeritate, dar nu mai intoarcem si celalalt obraz. Ne vedem de viata, ca deh, timpul le rezolva pe toate. 🙂

FreeEnough
FreeEnough Day 1,890, 22:37

Era o data ca niciodata un nene pe nume Husserl. Mare batai de cap a dat lumii acest idiot cu fenomenologia lui. O bataie de cap ii e cubul. Cubul lui Husserl. Cica realitatea nu ti se arata niciodata in intregime, si asta nu pentru ca s-ar ascunde dupa niste umbre in lumea ideilor platonice, dar pentru ca nu are omul capacitatea sa o vada atare, din mai multe motive (vezi Thomas Kuhn si paradigma unei epoci, sau Foucault si epistémè). Pentru a-si explica pozitia, Husserl propune sa te gandesti la un cub. Stii ca exista. Stii ca are sase feti. Totusi, cate poti vedea? Depinde de punctul din care iti arunci privirea, desigur, dar niciodata nu vei putea sa-l vezi in intregime... mereu va conta mai mult scaunul sau masa pe care ti-ai asezat regalele fese decat cubul propriu zis.
Apoi... ce e sigur e ca pot sa sar la bataie daca iti zic ca un cub e rosu, pentru ca asa sunt fetele pe care le vad eu, iar tu imi tot repeti ca e verde, pentru ca asa sunt partile pe car ele vezi tu.
Suntem niste idioti, nu?

Patanjali
Patanjali Day 1,890, 22:43

Subscriu la zisa lui Alcide 😃

basar
basar Day 1,891, 23:57

Felicitari

Vadim Gutan
Vadim Gutan Day 1,891, 00:09

южный горячий парень!

Evanghelion.
Evanghelion. Day 1,891, 01:22

1. Cred in respectul reciproc, am pretentia sa fie asa!
2. Politica, fara mizerie mai greu...dar se poate face cu bun simt, nu trebuie sa ne atacam si sa ne comportam ca necuvantatoarele!
3. Daca cineve iti face un bine cum sa nu ii multumesti?

E un joc care ar trebui sa ne relaxaze, aici poti face un bine fara sa ai un scop ascuns...

Cand furi..nu lua de la omul corect, cinstit, ia de la cine merita si da si la cei ce au nevoie!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 01:36

cunetlog Day 1,890, 21:25

A fi sau a nu fi. Asta e intrebarea! Daca apartenenta la un grup te clasifica din start ca esti intr-un fel sau altul...""
- Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti
- Te duci pe drum cu hotul - esti si tu hot.
... sa mai continui?
Stii bine ca pana nu de mult am declarat ca trebuie facuta distinctia intre individ si grup si nu trebuie sa judecam un intreg grup pentru ca unul din ei e... idiot.
Problema se schimba oarecum daca "liderul", pardon... boss-ul in cazul vostru, este...(si aici urmeaza o lista lunga)
Cine l-a ales? Cine il sustine? De ce-l accepti? Daca nu vrei sa fi considerat idiot de ce accepti sa fii condus de unul? Si ar mai fi multe intrebari. Te las sa ti le pui singur.

"Osama orice am scrie noi, scrie pe dos:) daca suntem buni zice ca sunte idioti.
Daca zicem ca suntem idioti, spune ca suntem ignoranti...."

Ai perfecta dreptate dar e tot vina ta. De ce le spui pe rand si nu faci o lista completa? Insa nu miza pe psihologia inversa a maselor. Sa nu crezi ca moldovenii, daca te declari prost, credul, idiot sau ignorant te vor contrazice din politete...

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 04:42

Eu sunt roman din Bucuresti, Romania. traiesc la Cahul de cativa ani. asa m-a adus viata. am intrat pe acest joc si am gasit o unitate din Romania aici. pune-te in locul meu. unde te-ai fi dus?
nu stiu istoria eMD pentru ca nu a scris-o nimeni, dar o puteti scrie voi ce aveti vechime in joc. eu oriunde as intra acelasi lucru mi s-ar putea spune de catre ceilalti. in concluzie nu avem nevoie de oameni noi pentru ca vor fi facuti idioti?
mi s-a parut ca ai un scris bun. Ai pix cum se spune la noi. Scrie si povesteste si hai sa vedem fetele cubului cum spunea cineva de mai sus.
e pacat sa ai darul de a scrie si sa-l folosesti asa, acuzand fara sa cunosti omul. fara sa vrei sa-l cunosti macar.
Acum eu vad un roman in top Damage pentru EMD, de la mine din Unitate pe care voi il acuzati ... nu stiu exact de ce. hai sa punem lucrurile pe tapet si sa vedem ce e de facut. vrei? fara injurii si fara acuzatii. discutii civilizate. politice. constructive. nu trebuie sa fim de acord ca sa fim prieteni sau sa avem acelasi tel! trebuie sa ne respectam si sa venim cu argumente. ok?

Faptul ca citesti in stele nu e un argument! ok?🙂

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,891, 04:50

daca spui ca esti idiot atunci deja devii si tu ca mediocrii de astazi, asa ca spune cum este... esti unul dintre putinii care inca mai cred in bine si dreptate, tu esti cel drept, nu idiot
Ms pntr, articol, mi-ai atins propriile framantari. Respect!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 05:40

Bine cunetlog. Am sa fac cum zici tu si asta pentru ca-ti apreciez bunul simt.Am sa-ti raspund punctual, chiar daca unora nu le plac commenturile tip carnat:

- " am intrat pe acest joc si am gasit o unitate din Romania aici. pune-te in locul meu. unde te-ai fi dus?"
Nu-ti condamn alegerea deoarece erai in necunostinta de cauza. Ceea ce-ti pot reprosa este doar faptul ca ai ramas mai departe in UM SI dupa ce "principiile" declarate in articolul de fata au intrat in conflict cu principiile(lipsa lor) ale acestui grup.

- "nu stiu istoria eMD pentru ca nu a scris-o nimeni, dar o puteti scrie voi ce aveti vechime in joc"
Nu este nevoie sa stii istorie. Acvila nu a apucat sa faca istorie in eMD. Este suficient sa aplici regulile de mai sus si sa actionezi ca atare.

- "eu oriunde as intra acelasi lucru mi s-ar putea spune de catre ceilalti."
Ai perfecta dreptate. Ceea ce spun eu nu este o regula ci o simpla parere si ai tot dreptul sa o impartasesti sau sa o respingi.

- "e pacat sa ai darul de a scrie si sa-l folosesti asa, acuzand fara sa cunosti omul. fara sa vrei sa-l cunosti macar."
Nu este nevoie sa cunosc un om din moment ce actiunile lui vorbesc pentru el.

- "Unitate pe care voi il acuzati ... nu stiu exact de ce. hai sa punem lucrurile pe tapet si sa vedem ce e de facut. vrei?"
Binenteles! Tu te referi la JILO si la articolul dedicat "moldoveanului 2012". Sfatul meu este sa mai citesti o data articolul si comentariile. Acolo vei gasi si raspunsul. Articolul nu este unul de statistici gen top damage ci se refera la alegerea unui user care a facut ceva consistent pentru eMD. Ori JILO nu a fost in MD ca sa faca ceva. Singurul lucru "remarcant" a fost sa lupte pentru medalia TP. In rest... cateva commenturi care numai constructive nu au fost si un articol plin de refulari.
Daca tu l-ai votat totusi fara sa cunosti "e-istoria eMD" si pe cei care intr-adevar au facut ceva pentru comunitatea asta eu cum ar trebui sa te calific?

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 05:50

PS. Sper ca ti-am satisfacut curiozitatea si nu te-am injurat. Ti-am spus si mai sus parerea mea... repet: PAREREA MEA si cred ca am facut-o intr-o maniera cat se poate de civilizata.

Si repet: articolul de fata nu vrea sa scoata in evidenta faptul ca intr-adevar ai fi idiot. Tu vrei sa demonstrezi contrariul prin tehnica psihologiei inverse. Deci, ca si o concluzie tu ii consideri idioti pe toti cei care nu "gandesc" ca tine si (surpriza)... eu sunt cat se poate de acord cu tine.

Problema apare i momentul in care foarte multi factori externi demonstreaza ca tocmai tu esti cel care incalca principiile din articol. Pot demonstra asta desfiintandu-ti intregul articol dar nu o fac. Te las sa o faci tu in sinea ta. Pentru ca, in definitiv pari baiat de treaba.

Succes!

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,891, 06:47

"Acum eu vad un roman in top Damage pentru EMD, de la mine din Unitate pe care voi il acuzati "

cunetlog, ai putea sa-mi zici unde te uiti de vezi un membru al Unitatii tale in top Damage ?

la Super Soldiers nu vad nici unul : (
http://www.erepublik.com/en/main/rankings-super-soldiers/1/52

nici la True Patriots : (
http://www.erepublik.com/en/main/rankings-true-patriots/1/52

tu te orientezi dupa Top citizens ?
pai acolo sunt fermierii si industriasii ... si nu top Damage-ii : ))

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 08:22

ok. am notat care sunt nelamuririle. am sa le clarific si am sa scriu din nou. 🙂
iti multumesc osama pentru ca nu m-ai injurat, dar nu cred ca a fost un efort pentru tine nu? suntem doi oameni civilizati.
eu nu am intrat in niciun conflict cu cei din unitatea acvila. ba chiar ma inteleg foarte bine cu ei si cred ca toata lumea ar reusi asta. problema internetului este ca e rece. nu transmite vibratii, sentimente, zambete. pe o parte din ei i-am si cunoscut.
eu l-am votat pentru ca stiu povestea lui. logic. pe-a altora nu o stiu. nu am de unde. 🙂
analiza pe text putem face la infiniti. nici opere scrise acum sute de ani nu sunt comentate si interpretate la fel 🙂
din cei foarte multi factori externi... spune-mi si mie cativa te rog;)

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 08:36

@pastor. imi cer scuze. cred ca ai dreptate doar partial. nu sunt sigur ca ce spun e corect, dar cu siguranta ma veti corecta daca gresec. acesta este profilul lui Jilo http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2443745
intr-adevar are 232,268,114 for MD in 6 luni, da?
are 368,278,229 for ERo probabil de cand joaca. in total 600 de mil?
Acum intrebarea este EMd are nevoie de un astfel de om? este importanta activitatea lui?
Daca da, atunci sa-i oferim respect. 🙂

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 08:48

Acest UM Acvila in care imi spui ca am gresit ca am ramas este al doilea UM din EMD http://www.erepublik.com/en/main/rankings-military/1/52
De ce as pleca?
Activitatea Acvila cred ca vine in ajutorul intregii EMd cand vine vorba de negocieri. sau asa ar trebui:)

Alexandru Anghel
Alexandru Anghel Day 1,891, 10:22

Da. Frumos.
Suntem aici. Acum. Simpla prezenta a Acvilei a condus la o stingere instantanee a tuturor conflictelor din eMD. Am preluat refularile tuturor frustratilor si astfel am creat STABILITATE.
Rezultatele alegerilor? Inca mai castiga hotii care striga " Hotu'! ". Inca.
Pe de alta parte insa, chiar mi-a placut interventia lui FreeEnough. As putea chiaroferi si o solutie problemei aparent fara rezolvare, in concordanta cu legea lui Murphy care spune ca "Problemele complicate au raspunsuri simple, pe intelesul tutror, dar gresite!": Ca sa vezi toate laturile cubului si sa intelegi ca s-ar putea ca si celalalt sa aibe dreptate, nu trebuie decat sa te ajezi cu cubu'-n mana in fata oglinzii. E drept ca nu o sa vezi doar cubul ala pacatos, dar cine stie? Poate o sa incepi sa-ti observi si din defecte. Si asta este primul pas spre cizelarea propriului eu.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 11:52

"analiza pe text putem face la infiniti. nici opere scrise acum sute de ani nu sunt comentate si interpretate la fel
din cei foarte multi factori externi... spune-mi si mie cativa te rog;) "

Pot sa o fac binenteles dar... din moment ce tu nu citesti cu atentie articolele si comentariile(sau poate o faci dar nu intelegi)... cum poti sa imi garantezi ca vei intelege ceva de data asta? Ce sens are sa ai principii setate mai sus de Everest cand ai o scara de valori la o palma mai jos de buric?

"Sunt un idiot pentru ca am idealuri. cred intr-o lume perfecta, in care oamenii se respecta. In care oamenii se informeaza din 10 surse inainte sa sustina ca detin adevarul absolut si de fapt spun ineptii."

Cum poti sa clasifici anumite argumente ca fiind "ineptii" cand chiar tu recunosti ca nu cunosti "istoria eMD" si faci asta din pozitia jucatorului de "sub o luna" in fata unuia care A FACUT aceasta istorie? In 4 ani de joc cate surse crezi ca am verificat eu si cate ai verificat tu? Poftim?

"Sunt un idiot pentru ca daca imi dai o palma si o merit, intorc si celalalt obraz."
Ti-am dat o "palma" sustinuta de argumente solide pe durata a kilometri de comentarii si articole si n u ai intors celalalt obraz. Dimpotriva! Incerci sa-mi demonstrezi cu argumente puerile ca nu o meriti. Un om cu principii, cum te lauzi ca esti nu cade in capcana subiectivismului si conditionarea cu "a merita" cand tu... personal esti "judecatorul"... este chiar murdara. In aceste conditii niciodata nu vei considera ca meriti acea palma.

"Sunt un idiot care crede ca politica sau rating poti face si fara "mizerie""
Defineste "mizerie" inainte de a te lansa in divagatii pe aceasta tema deoarece pana in acest moment singurele "mizerii" sunt ale tale. Parerea mea.

As continua dar consider ca te-as umili aratandu-ti ca restul este un sir de ineptii care iti incalca tocmai tie prima regula... aia cu: "informarea din 10 surse inainte de a"... bla, bla, bla.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 12:02

Alexandru Anghel Day 1,891, 10:22
Da. Frumos.
Suntem aici. Acum. Simpla prezenta a Acvilei a condus la o stingere instantanee a tuturor conflictelor din eMD.""

Nu stiu cine e "sursa ta de informatii" dar daca e Norman poti sa-i ceri baniui inapoi. Conflictele in eMD s-au stins cu mult inainte de a veni voi si... daca cineva a influentat si "unificarea" opozantilor de aici acela a fost Ionut Moldoveanu. In nici un caz voi.
Ba mai mult... venirea voastra pe usa din dos, hoteste, a scarbit comunitatea asta si conflictele continua fiind alimentate de catre colegul tau Norman - un frustrat si vesnic paria al comunitatii si... Mitzoi... care e Mitzoi... si care prin definitie e un caz patologic.

In rest... branza... afirmatiile tale sunt din piele speciala.

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 12:30

osama. acum inteleg ce spun colegii mei despre tine:)
esti detinatorul adevarului absolut. bravo.
daca vrei sa explici explica. cu frumosu'. daca nu evita.
eu ti-am spus care sunt scuzele mele. dar tu nu ai niciuna.
eu nu am alte surse decat colegii de alianta si voi cei care scrieti. probabil tu te-ai plictisit de scris. nu mai ai rabdare. ok. nu-mi spune franturi. nu pot sa deduc restul.
suferi foarte mult la capitolul politete. e tot ce pot sa-ti spun. esti ca un profesor universitar care ii spune unuia de clasa intai ca nu poate rezolva un radical.
eu nu judec pe nimeni si nici nu cred ca ai auzit vreo lauda de la mine, decat la adresa altora. inclusiv a ta.
serios. ai scris mult fara niciun subiect.
ti-am spus ca iti voi raspunde la intrebari. am sa le discut cu colegii mei si iti voi da raspunsuri.
dar nu cred ca le vrei. pentru ca tu STII. pentru tine e EVIDENT.
pacat.
Daca tot esti satul de discutii ce-ar fi sa nu te mai bagi in ele? 🙂
Sa stii ca viata mea va fi mai linistita incepand de acum stiind ca nu ai vrut sa ma umilesti.🙂
cand o sa vrei sa vorbim serios, voi fi aici pentru tine. pana atunci am sa incerc sa te ignor pentru ca m-ai jignit fara sa-ti ofer un motiv sa faci asta.
e tot mai evident ca cei care nu iti plac tie sunt niste prosti. ca prietenii lor sunt si ei niste prosti. ca prietenii prietenilor sunt si mai prosti.

"Si repet: articolul de fata nu vrea sa scoata in evidenta faptul ca intr-adevar ai fi idiot. "
Pe bune???? nu m-as fi gandit niciodata la asta.😁 cata clarviziune.

"Deci, ca si o concluzie tu ii consideri idioti pe toti cei care nu "gandesc" ca tine si (surpriza)... eu sunt cat se poate de acord cu tine."
1. nu consider idiot nici macar pe ala care e idiot. este un principiu de viata din poezia Daca a lui Kipling "Sa stii sa te plimbi cu regi, dar as nu uiti de lumea celor mici".
2. n-am inteles exact la ce esti de acord cu mine:)

"Pot sa o fac binenteles dar... din moment ce tu..."

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 12:40

"analiza pe text putem face la infiniti. nici opere scrise acum sute de ani nu sunt comentate si interpretate la fel...
din cei foarte multi factori externi... spune-mi si mie cativa te rog;) "
"Pot sa o fac binenteles dar... din moment ce tu nu citesti cu atentie articolele si comentariile(sau poate o faci dar nu intelegi)... cum poti sa imi garantezi ca vei intelege ceva de data asta?"
da-mi o sansa maestre te rog. dar fii coerent.

" Ce sens are sa ai principii setate mai sus de Everest cand ai o scara de valori la o palma mai jos de buric?"
Asta e un citat? de unde stii tu care e scara mea de valori? poti citi in stele chiar atat de aprofundat?
ti se pare ca valori precum bunul simt, respectul, sunt mai jos decat buricul? Bravo. astept sa-mi spui care e scara ta de valori in cazul asta:)

"Cum poti sa clasifici anumite argumente ca fiind "ineptii" cand chiar tu recunosti ca nu cunosti "istoria eMD" si faci asta din pozitia jucatorului de "sub o luna" in fata unuia care A FACUT aceasta istorie? In 4 ani de joc cate surse crezi ca am verificat eu si cate ai verificat tu? Poftim?"
dar cum altfel decat ineptii poate fi clasificat de exemplu acest articol si unele comenturi de la el http://www.erepublik.com/en/article/-romanizmul-efectul-distrugator--2198598/1/20 ? crezi ca am nevoie de 4 ani de erepuplik ca sa pot sa-mi exprim parerea? tu crezi ca stii despre ce vorbesc eu. mai bine intreaba-ma la ce ma refer decat sa te faci de ras.


"Sunt un idiot pentru ca daca imi dai o palma si o merit, intorc si celalalt obraz."
Ti-am dat o "palma" sustinuta de argumente solide pe durata a kilometri de comentarii si articole si n u ai intors celalalt obraz. "

nu am simtit palma, scuza-ma. ai scris km despre nimic. scrie cu folos, mai ales ca ai talent. si ai cuvantul meu de onoare (onoarea unde e pe scara ta de valori?) ca voi asculta cu interes.

"Un om cu principii, cum te lauzi ca esti nu cade in capcana subiectivismului si conditionarea....

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 12:43

E clar. Te-am supraestimat si imi pare rau. Retrag tot ce am zis. In general port dialogusi cu oameni care cat de cat gandesc logic si inteleg ceea ce spun. Daca nu... vorbesc DESPRE oameni... nu CU... oameni.

Deci... pana cand vei intelege ceva voi vorbi DESPRE... nu CU tine. Esti demn de grupul din care faci parte. Felicitari si pa, pa...

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 12:54

"Un om cu principii, cum te lauzi ca esti nu cade in capcana subiectivismului si conditionarea cu "a merita" cand tu... personal esti "judecatorul"... este chiar murdara. In aceste conditii niciodata nu vei considera ca meriti acea palma."
1. nu m-am laudat cu nimic. se pare ca imi dai dreptate. sunt un idiot ca am aceste "iprincipii" gresite.
2. cat despre judecator... singurul care judeca pe-aici si in stanga si in dreapta esti tu, omule:)
ai pierdut esenta articolului, incercand sa-mi arati ce mare si informat esti tu si ce mic si dezinformat sunt eu. asa e. Doar ca eu sunt un Om (http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/k/rudyard-kipling-6zutuut/daca-6zutdpp.html#.UQBMfKFoSnw ) in timp ce tu esti un Domn dragul meu (http://www.citatepedia.ro/citat.php?id=24709)

""Sunt un idiot care crede ca politica sau rating poti face si fara "mizerie""
Defineste "mizerie" inainte de a te lansa in divagatii pe aceasta tema deoarece pana in acest moment singurele "mizerii" sunt ale tale. Parerea mea."

pai sus un pic spuneai "eu sunt cat se poate de acord cu tine." cu mizeriile mele???

"As continua dar consider ca te-as umili aratandu-ti ca restul este un sir de ineptii care iti incalca tocmai tie prima regula... aia cu: "informarea din 10 surse inainte de a"... bla, bla, bla.
imi pare rau ca nu ai continuat sa te umilesti incercand sa ma umilesti pe mine, copilul de clasa I, domnule profesor universitar. nu prea am 10 surse in E-republik, dar sunt gata sa invat daca stii sa explici.

Din pacate cel care nu citeste articolul, nu e atent sau nu intelege ai fost tu. Doar am scris clar in incheiere : "Salut idiotii ca mine si ii rog pe CEILALTI sa nu se mai oboseasca.
M-am pus singur unde mi-e locul!" 🙂
De ce te-ai obosit atat?
Iti dai seama ca putem continua asa pana cand toata lumea isi va pierde rabdarea...
sau putem sa dam restart. sa mai incercam o data. oricine are dreptul la a doua sansa. asa ca ti-o ofer cu placere.
numai bine;)

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 12:57

poate nu explici coerent. te-ai gandit la asta? mi-am si cerut scuze. ti-am spus ca sunt un bun ascultator.
cu tine stai de vorba? sau doar DESPRE tine:)

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 13:53

"E clar. Te-am supraestimat si imi pare rau. "
m-ai supraestimat, m-ai subestimat... timpul o sa o arate. acum putem trage o singura concluzie ca esti un analist slab. deci incearca sa nu mai analizezi:)
sun tzu: "Când nu-ţi cunoşti inamicul, dar te cunoşti pe tine însuţi, şansele tale de victorie sau de înfrângere sunt egale.” Oare daca nu-ti cunosti nici inamicul nici pe tine insuti cum or fi sansele???🙂

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 13:58

Imi cer scuze lui E.T.I. un comentariu bun. mi-a placut:
"E un joc care ar trebui sa ne relaxaze, aici poti face un bine fara sa ai un scop ascuns..." BRAVO
nu mi-a placut finaulul de Robin Hood. NU mai exista haiduci adevarati:)

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 16:20

cunetlog Day 1,891, 12:30

osama. acum inteleg ce spun colegii mei despre tine:)
esti detinatorul adevarului absolut. bravo.""

Atat am citit din tot romanul de mai sus. Mai departe am dedus singur ce vrei sa spui: bla, bla, bla...

Te invidiez... sa stii. Alcoolul e destul de scump in ziua de azi. Unul care reuseste sa se imbete cu apa rece si propria gargara e un tip bogat...

Alexandru Anghel
Alexandru Anghel Day 1,891, 19:01

@osama

Fi-ti-ar "usa din dos" sa-ti fie.Ce mama naibii o fi insemnand si asta in mintea aia ta rasucita?! Presupun ca atata vreme cat UN JOC iti ofera posibilitatea de locare intr-o parte sau in alta, ca si obtinerea unei cetatenii, nu cu spagi de milioane ca in RL, in mintea ta rasucita inseamna ca am venit pe usa din dos?!? Poate asta e problema; esti atat de invatat cu spaga, incat nu mai vezi diferenta dintre RL si IG ! Usa din fata probabil ar fi insemnat sa ne cumparam cetateniile. DE LA TINE?
Pai hai sa-ti dau un heads-up: NE-AM CUMPARAT licenta de piata cu 20 Gold. Asa cere jocul. Toti. Asta cati bani inseamna pentru eMD? Aaaa. Da. Nu ti-am dat si tie.
Iar daca tu nu esti in stare sa te descurci in alte parti din lumea asta virtuala si doar in tara asta de 200 de oameni din care un sfert sunt ACVILE, nu inseamna ca tu esti singurul venit "pe usa din fata".

Da. Era sa uit:

Votati Osama, si partidul lui, ca doar de asta in fiecare 22-24 ale lunii trebuie sa iasa el motz la ciocolata!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,891, 19:32

:😁 vad ca brigadierul rosu tine neaparat sa fie miezul din dodoașca !
Face uz de tot repertoriul si de tot talentul lui de scriitor ca sa convinga lumea ca el e destept si altii prosti. Cred ca a fost toata viata sef inspirat fiind de tatucul lui, Stalin!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 21:45

Ce frumos o intorci din condei nene Anghelush:)) Sa moara Bibi! Si mai ai tupeul sa pomenesti de rasuceli:) Asta ati inteles voi 3? Tu si aia doi neuroni ai tai distrofici?

Ati intrat pe "usa din dos" unul cate unul ca sa nu bata la ochi. Ceea ce nu ai invatat si nu vei invata niciodata e faptul ca... char daca suntem romani am lasat practicile "romanelesti" la granita si... nu primim spaga pentru cetatenii. In eMD e o rusine sa faci asa ceva. Dar ce stii tu? Sau ce vei stii tu vreodata... ca navetist?
Nu deveneati suspecti daca va anuntati frumos intentia in presa si, eventual, sa cereti sprijin ca orice om cinstit. Nope! Ati actionat conform standardelor celui mai ordinar PTO. De aceea nici nu ati fost sprijiniti. Erati suspecti din start.

Singurul care v-a ajutat a fost un alt PTO-ist, Ionut Moldoveanu care, printre votantii sai parasutati de pe facebook si printre clone v-a strecurat si pe voi hoteste. Dar nu pe gratis. Nooo... fratzicule! L-ati platit cu voturi. Ca tot vorbeam despre spaga si alte "romanisme" importate de voi din Fanar.

"Pai hai sa-ti dau un heads-up: NE-AM CUMPARAT licenta de piata cu 20 Gold. Asa cere jocul. Toti. Asta cati bani inseamna pentru eMD? Aaaa. Da. Nu ti-am dat si tie."

Pai hai si da-mi niste "head" dar nu incerca sa ma duci cu presu ca eu am inventat apa calda si mersul pe jos cand tu erai inca in faza de proiect. mai... dovlecel
Pe cine pana mea intereseaza cati bani ati bagat in eMD cand... singurul lucru care v-a interesat intotdeauna au fost cetateniile pentru votantii aplaudaci? Cand erati in stare sa va aliati si cu dracu numai sa va iasa PTO-ul sau sa va infratiti cu toti frustratii si sabotorii numai sa loviti in comunitatea asta amarata?
Cu toate astea ati fost luati "din dos" si pusi la masa, in consiliul de conducere dar nu participati la problemele Moldovei pentru ca nu le considerati ale voastre. >>>>>

cunetlog
cunetlog Day 1,891, 21:49

Successfully ignored 1 time(s) Osama Bri Gadier.🙂

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 21:55

Liderii vostri tac ca "ala" din cucuruz pe chatul consiliului national fara sa participe la discutii si la hotarari pentru Moldova. Ba mai mult, nici nu va informeaza sau poate chiar dezinformeaza ca sa alimenteze neintelegerile si sa va faca sa zbierati prin presa ca niste copii nebuni. Vai de capul vostru de manipulati.

Ne intereseaza damage-ul si banii vostri? De ce nu le luati frumusel sa vi le lopatati undeva sau... si mai bine... sa va lopatati voi in Elvetia sau Botswana? Sa vedeti daca plangem dupa voi:)))

Hai ca pentru Botswana va dau eu CC ca sa aveti de drum si de mancare... mai ales de mancare:)) Ca sa vezi ca nu ma intereseaza spaga, in general, si cu atat mai putin de la niste... (aici nu mai gasesc cuvantul dar foloseste-ti imaginatia...)

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 21:58

Hai bre cunetlog... n-o mai arde cu tupeu ca insisti degeaba. Te-am bagat destul in seama. Ai avut si tu clipa ta de glorie. Gata. Mai lasa si pe altii nu fii egoist:))

Invinciblemd
Invinciblemd Day 1,891, 22:21

vrei sa stii cine sunt prietenii si dusmanii tai ??

http://www.erepublik.com/en/article/ananaliza-omae-si-artur-si-putin-de-victqr--2199685/1/20

Leviatanul
Leviatanul Day 1,891, 22:39

padurare...ia un distonocalm si treci la colt...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,891, 22:47

Succesfully donated CC for transport and food for Botswana:
http://alturl.com/3kxjc

Alexandru Anghel
Alexandru Anghel Day 1,892, 00:00

Ce imi place.
Discutiile referitoare la mutarea nostra au fost purtate cu mai multe parti. Ce-i drept, nici dreaq nu te-a considerat demn de luat in seama, osama. Nici atunci si nici acum.

Dar hai sa-ti fac si eu o propunere: daca tot ai bani de mutare, de ce nu ai pleca tu?
Desigur, nu astept un raspuns. Poate o actiune...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,892, 00:15

Daca "nici dreaq nu m-a considerat demn de luat in seama" de ce-ti pierzi timpul cu bulbuci? Si tu si gaska lu' Salam? Te contrazici zingur, nea Alecu:))
Doare... ai? Stai ca asta-i numai incalzirea:))

Cat priveste propunerea... loool... as pleca dar ma tem ca a-ti intra in delir si nu vreau sa patiti ceva. Si apoi... eu sunt "gazda" aici si tu... doar un musafir nepoftit ca orice insecta daunatoare.

Mitzoi
Mitzoi Day 1,892, 00:50

honey, vezi ca incepi sa te molipsesti de analfabetism de la t150...eu zic sa chill pana nu-ti mor toti neuronii... ; )

Alexandru Anghel
Alexandru Anghel Day 1,892, 00:54

@cunetlog: Successfully ignored 1 time(s) Osama Bri Gadier.
+2

Nomad_Soul
Nomad_Soul Day 1,892, 01:44

Auzi bin laden ... dar tu cum ai ajuns in eMD, pe care "usa" ? Presupun ca ai apasat acelasi buton ca si noi, iar cetatenia ti-a fost acordata de catre o persoana cunoscuta, doritoare ... si presupun ca nu a fost cu acordul intregii comunitati.

Irecuperabil dle, cat despre gazda, you wish. Cat despre chatul "consiliului national", s-a incercat ceva la inceput, imediat dupa alegeri, dar imediat s-o ajuns la mizerii. Oricum de 3 zile acolo lumea se amuza doar de situatia eRo

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,892, 01:46

Analfabetismul este vindecabil, mitzoi. Tu...?... ce mai faci? Bine? ... si catelul norman?... nu mai face ham? Ce AMeRe ti-a dat doktoru?😁))

@angelina... ai obosit maica?...sau te temi sa nu cazi si tu-n ciorba de fasole dupa ce ai dat engros cu mucii'ntransa?😁

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.