Ambient on/off

Join the new world

 

Speranta inca nu a murit

Day 1,877, 06:26 Published in Republic of Moldova Poland by Sawayne


Era o iarna foarte linistita, de nins nu ningea, norii lipseau de pe cer ba chiar nici vintul nu prea batea. Intr-o zi obisnuita ma trezesc dis-de-dimineata, pregatesc micul dejun, ma imbrac si ma pornesc catre scoala. Aveam un drum lung de parcurs si ca de fiecare data ma imbracam ceva mai gros in ciuda faptului ca eram luat in ris de catre colegi care faceau glume pe seama imbracamintei mele groase. Am ajuns la scoala, ma pregatesc de ore cind in clasa intra o fosta prietena de a mea fara sa se salute si sa nu ma ia in sedama din cauza ca cu ceva vreme ne-am despartit. Trecu prima, a doua, a treia lectie cind dadusem o privire spre geam si vazind ce avalansa de ninsoare incepuse si cu viscole foarte puternice. Toata clasa se uimise pentru ca era sfirsit de iarna si pina atunci nu cazu nici un fulg. Incepu panica in rindurile colegilor trecind astfel restul lectiilor. Dupa ce ne-am eliberat de la ore fiecare a inceput sa o ia spre casa lui. Stind pe pragul scolii o vedeam pe fata care nu demult ma despartisem si mi se facuse si mie frig de cum era ea imbracata. Isi luase ea inima in dinti si se porni catre casa. Uitinduma dupa ea imi aduceam aminte de clipele petrecute impreuna si nu puteam sa o las sa plece asa pur si simplu. Am strigat dupa ea, nu a raspuns. Dau sa o apuc de mina ea ma respinge. Ma pun in drumul ei, ea se opreste putin incalzindu-si minile reci apoi iar porni insa nu mai avea putere sa treaca. Dezbrac paltonul de pe mine si il pun peste dinsa. Ningea tot mai tare. Zapada era pina la genunchi. O tineam de mijloc si incet, incet mergeam catre casa ei. Ea perdea din puteri mergind tot mai greu. Am inceput sa vorbesc cu ea, ii aduceam aminte de clipele noastre petrecute impreuna ea astfel prinzind la puteri si tininduse tot mai bine pe picioare. Ajunsi la poarta casei sale ea imi intoarce paltonul, imi multumeste pentru ca am ajutat sa ajunga acasa si sarutindu-ma pe obraz se indeparteaza incet catre casa. Imbrac eu repede paltonul inca cald si ma indrept spre casa mea cu speranta ca intre noi doi mai exista ceva.

Scurt si cuprinzator 🙂

Concurs. Războiul Iernii.
 

Comments

Nick Meis
Nick Meis Day 1,877, 06:37

Big vote!

MisteriousMan
MisteriousMan Day 1,877, 06:38

vote!

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT Day 1,877, 07:20

Uite unde se pierd romanticii 😉)

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Day 1,877, 07:21

v+s

first= tank please : (

Norman Asante
Norman Asante Day 1,877, 09:41

”Am strigat dupa ea, nu a raspuns. Dau sa o apuc de mina ea ma respinge. Ma pun in drumul ei, ea se opreste putin incalzindu-si minile reci apoi iar porni insa nu mai avea putere sa treaca.”

Ceea ce ai descris tu in articol e hartuire din partea ta față de biata fată îmbrăcată sumar.

Se pedepsește penal.

Sawayne
Sawayne Day 1,877, 10:06

NA : ))

Pe unde umblai atunci sa ma judeci? 😁

aa tin minte, te-ai dus acasa in fuga mare si nu te-am mai vazut citeva luni pe la scoala de la raceala pe care ai luat-o in acea zi 😁)

Lupusorul tainic
Lupusorul tainic Day 1,877, 10:17

Votat !

Snaper
Snaper Day 1,877, 10:44

Dar mai este o speranță, omul cât trăiește învață!
Eurovizion multă lume și frumoasă, eurovizion melodia cea aleasă.

ardealu
ardealu Day 1,877, 13:54

v

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,877, 22:05

(yn)

Mentalist de Bucovina
Mentalist de Bucovina Day 1,878, 12:54

Frumos.

unualibro
unualibro Day 1,878, 13:15

v + s

maruseav
maruseav Day 1,878, 13:49

Vot.

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,881, 07:48

Daca omitem cacofoniile e frumos !
Vot !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.