Ambient on/off

Join the new world

 

Smrznuo mu se penis: Mrtav pijan je 'silovao' - snjegovića!

Day 1,902, 05:42 Published in Croatia Croatia by zlatko2

Pijani seksualni pervertit završio je u bolnici u Blackburnu s ozeblinama na penisu nakon što se seksao, ili možda bolje rečeno, silovao snjegovića od 1,6 metara


screenshot/YouTubeSljedeća slika


Lokalnog pijanca Kennetha Guillespiea (64) pronašli su polugolog kako vrišti u agoniji pored ostataka skulpture od snijega visoke oko 1,6 metara (pet stopa). A kada su ga prevezli na liječenje u bolnicu u Blackburnu, šokirani liječnici otkrili su da pijanac ima ozebline na svom penisu. Netko je u bolnici napomenuo da je Ken inače redoviti posjetitelj bolnice. No, do sada je dolazio uglavnom zbog kakvih masnica i ogrebotina, ili kada bi ga netko pretukao.
- Ponekad bi došao s nekim predmetom iz kojeg nije uspio izvući nogu ili ruku, ali ovo je do sada njegov najbizarniji posjet bolnici - rekao je bolnički izvor za Sunday Sport, a prenosi bustedinacadian.
Iako ozeblina na penisu može zvučati čudno, ona može biti vrlo ozbiljna jer može prouzročiti infekciju i gangrenu, te se, u konačnici, penis mora i odstraniti.
Zaspao za vrijeme 'seksa'?
No, ozebline se ne 'zarade' samo tako, već je potrebno neko duže vrijeme izloženosti niskim temperaturama. Moguće je čak i da je Ken nakon 'sretnog završetka' zaspao s penisom u snješku.
Kako se doznaje iz bolnice Kenov 'prijatelj' je još uvijek 'na mjestu'.
Lokalno stanovništvo je bijesno
No, nezaposleni bivši poštar možda ne ostane dugo u jednom komadu. Pogotovo ako se vrati na mjesto 'zločina'. Naime,lokalno stanovništvo je ogorčeno Kenovim ponašanjem, a ovo 'silovanje' snjegovića je kap koja je prelila čašu.
- Ako se taj prljavi jeb.. vrati nakon što je učinio to što je učinio ne želim i neću biti odgovoran za reakciju zajednice - rekao Ian Jessop, zaštitar zajednice Ramsgreave and Brownhill.
Prazne boce, snjegović i smrznuta sperma
- Nekoliko ljudi se već zavjetovalo da će sve učiniti da se Ken preseli. Pogotovo nakon što je učinio snjegoviću kojeg su djeca napravila.
- Ostavio je hrpu praznih boca, uništenog snjegovića te tragove smrznute sperme, i to sve u središtu rekreacijskog centra zajednice. On je gori od Jimmyja Savilea - rekao je Jessop.
 

Comments

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Day 1,903, 17:19

Axaxaxaxaxaxaxa! Koja vest...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.