SKUPLJANJE NOVCA ZA REKLAMIRANJE eSRBIJE

Day 706, 08:26 Published in Serbia Serbia by borissajkas


Поздрав свима, као што сам најављивао у претходним чланцима, од данас почињемо прикупљање новца за рекламирање на Бурек форуму. О чему се заправо ради...

Играч РИНГЕ је дошао на идеју да рекламирамо еСрбију на Бурек форуму и тиме повећамо број еСрба који играју ову игрицу. Идеју смо заједно разрадили, и ево шта смо постигли.

Од данас почињемо акцију скупљања новца како бисмо платили рекламу (засад је идеја да та реклама буде Бурек форуму, али постоји простора за неко друго место) а потребно је 15,000,оо динара за ту рекламу.

Уколико скупимо потребну цифру, поставићемо банер на форум, а када неко кликне на банер, отвориће му се страница еСрбијаблог-а, где смо написали текст и средили странице како би успели што више људи да убедимо да се региструју и играју еРепублик.
Сви ће се регистровати преко РИНГЕтовог и мог реферал линка, а све паре које се зараде биће дониране у НБС.


Оно што је сад најважније је да скупимо новац, зато пишем ово упутство о томе како донирати новац:
1. Уплатом на мој жиро рачун број 310-0400100196954-69 у NLB Countinental banci. Довољно је само да одете у било коју банку и кажете коју цифру и на који жиро рачун желите да уплатите новац, без попуњавања било какве уплатнице.
2. Слањем смс поруке садржаја „FO ESRBI“ на број 4828, цена смс поруке је 25 динара + ПДВ. Све мреже су подржане.
3. Уколико живите у иностранству а желите да помогнете акцију дониранјем новца, пошаљите ми поруку, и даћу вам инструкције за уплаћивање новца на девизни рачун


Транспаретност акције.
Одмах по завршетку акције, извадићу листинг из банке, сликати га и поставити у посебан чланак, и тиме ћу максимално смањити могућност злоупотребе овог новца. Такође ћу сликати и износ новца који је зарађен путем смс кампање.


Моје препоруке како донирати
Мислим да је боље уплатити новац директно на жиро рачун јер банка узима много мању провизију него фирма преко које вршимо смс кампању. Наравно, уплатите наспрам својих могућности, немојте да претерујете, ипак је ово игрица, али верујем није много дати 50,100 динара. Такође, можете послати колико год желите порука 🙂 што више то боље 🙂
Оно што је битно да напоменем јесте да порука која се пошаље, кошта око 30 динара, а ми зарађујемо око 8,3 динара. Знам да није много, али то је најбоља опција у Србији.


За новинаре
Молим и све новинаре који желе да подрже ову акцију, да објаве чланак где ће позвати све да донирају новац, чланак можете написати сами, или уколико желите можете преузети овај који сам ја написао. Ако не желите да напишете чланак, онда можете бар поставити ову слику (прва верзија, и друга верзија) на крају вашег чланка.

Захвалница
Унапред се захваљујем Председнику Десерту који је обећао да ће акцију подржати и он лично, а и цела Влада еСрбије, као и свим новинарима који се буду одлучили за овај вид подрше акцији. Такође се захваљуем свима онима који се одлуче да донирају новац, верујем да ћемо успети да скупимо тих 15,000 динара.Покушао сам што краће да опишем оно најважније што се тиче ова акције, можете прочитати мој прошли чланак где сам детаљно описао цео план рекламирања еСрбије, и ако имате неки предлог или сугестију слободно напишите у коментару.

Још једном бих позвао све еСрбе, опозицију, Владу, чланове ВеС-а, еГастајбајтере, браћу преко Дрине, да се ујединимо и одрадимо ово како треба, јер нам нико неће помоћи ако сами себи не помогнемо!!!

Комшије, певајте ону „Не дај Боже да се Срби сложе“


п.с. Прочитајте и гласајте за овај овај чланак "Borite se za eSrbiju i promovišite svoju zemlju"

п.с.2 Сви који желе да шаљу смс из иностранства, контактирајте ме ПМ па ћемо се договорити, да вам дам број телефона и све што је потребно!!!!


Поздрав, борисшајкаш


СВИ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЧЛАНАК КАКО БИ ШТО ВИШЕ СРБА ВИДЕЛО ОВО И ПОДРЖАЛО АКЦИЈУ! ТАКОЂЕ ПРЕТПЛАТИТЕ СЕ НА НОВИНЕ КАКО БИ ВИДЕЛИ ИЗВЕШТАЈЕ У НАСТАВКУ АКЦИЈЕ!!!