Skoro 7 dana digranja

Day 4,464, 01:06 Published in Serbia Serbia by BabYoda
25 komentara

Ustao ujutru posle brda prespavanih sati. Ispratio ženku na posao. Otrčao do prodavnice kupio čokoladne bananice i čokoladno mleko i uzeo da se nabadam sa autokorektom. Bananice su Swisslion jer su one najbolje. Pre nego što počne polemika oko toga kako su Štarkove bananice najbolje na svetu, prvo dajte šansu gore pomenutim. Swisslion bananice kao Roki Balboa protiv Apolo Krida. Ishod već znate (računa se onaj iz drugog dela jer tada ja pobeđujem) Stanite na stranu Swisslion-a jer ćete se osećati kao Miki, Rokijev trener, a šamare koje on lupa Rokiju je svaka pojedena bananica.
Za one koji bolje kontaju, istina da sam kupio ono što sam hteo tek kad sam ženku ispratio na posao pa kao pravi Alfa mužjak sam kupio sebi šta sam hteo bez nje, da izbegnem rafalno osuđivanje. Treniram redovno i ne cepam slatkiše i te gluposti, pa tako i ona.. Uspem na kvarno da se obradujem, ali se pitam da li ona tamani bananice na kvarno.. (Prljavi umovi meni slični suzdržite se od perverzija 😂 )


Evo mene opet. Skoro 7 dana igram, pokušavam da pratim savete jačih igrača. Doslovno pokušavam jer ono malo golda što uštekam pro**b*m na gluposti kao u RL što neki bacaju na ku*v* i kafane.Pa da nastavim. Utisci su sledeći, od kopnenog ratovanja i nekog važnijeg uticaja nema ništa.
Toliko su moji udarci nebitni da u fazonu nisam ni komarac već ameba, naravno tako bi bilo i ranije kada sam počinjao to nije nuklearna fizika svakako.
Od budženja snage leba nema iako sam ja potrčao pa podigao trening objekte kao mulac (poslednju reč iz menite sa k i R i dodajte ,,glup kao" pa to što ste dobili = ja)..
Zatim sam udarao kao ludak sa bazukama koje sam dobio u paketu..
Pa na kraju skontam da moram biti letač, plus dobijem proverene informacije u vezi toga..
Zatim iščitam gdoc koji sam dobio u vezi q1 kuća i ostalih stvari..
Skontam da su kuće skupe kao da su posađene na Dedinju, a ja npr dolazim iz Babušnice(ne zamerite mi šala) sa ostatkom plate da je pogledam sa spoljne strane i kažem ,,da sam faks završio isto bi se dogodilo".
Odlazim na telegram čet bacim kme kme i bam čovek mi donirao novac za kućerinu..Pre svega bih napomenuo sadašnje erep iskustvo je daleko bolje par puta sam zatražio pomoć eto naveo sam kuću, negde hleb, negde u valuti i svi su izašli u susret. Nije kao nekad što je bilo, ,,e aj mi pozajmi 2g, e ajde beži u k*r*c".
Ne samo oko donacija, i saveti, sve, čini mi se da je ezajednica malo gotivnija nego pre. To je moj trenutni utisak. Svakako ranije je bilo brda igrača, ali očigledno su ostali kul ljudi.Pre završnih reči i rezimea hteo bih da navedem da ću u budućnosti vrvt pisati na nekih 5-7 dana i da će teme biti svakakve i nikakve jer sam to uvek gotivio u erep-u. Tako da kada napišem njesra članak samo ga iskulirajte. Suzdržavam se od poganih izraza iako sam iz stare škole autobota..Zahvaljujem se svima koji su izdvojili vreme za pomoć kako u vidu donacija, ali i u vidu saveta kako i šta. Kojih ću se držati maksimalno moguće.. Jer volim da čačkam i istražujem.
Neću nikoga posebno isticati, verujem da je dovoljno HVALA jer će se oni pronaći.

Članak pre svega zbog uklete misije.
Swisslion ispred Štarka.
Kupujte u slatkim kućama, šećer je šećer, izaberite jeftiniji.
Zabava i smeh ispred pljuvanja.
Ko ne iskomentariše, nije iskomentarisao.
Reč ENDORSMENT zvuči kao neko obožavanje zar ne?
Obožavajte me, i ja ću vas.
Nisam sektaš.