Ambient on/off

Join the new world

 

SJeB REGRUTUJE ! PRIJAVITE SE !

Day 1,925, 12:17 Published in Serbia Serbia by leon queen
SJeB (Specijalna Jedinica eBeba) je proslavila svoj treci rodjendan 25. januara 2012 godine. Nemojte da vas ime zavara, SJeB je jedinica sa izuzetnom tradicijom, koju čini veliki broj kvalitetnih igraca . Iz dana u dan dokazujemo koliko smo kvalitetni u bitkama usmeravajući drugi najveći influens u eSrbiji . Jedinica je na refundu, ima sopstvenu produkciju q7 oružja i politiku najmanje dva udara dnevno. Mi smo patriotska jedinica tako da nam je prvenstveno pažnja usmerena na strateške ciljeve eSrbije. Zato vreme i mesto udara određuju potrebe ali tehnološki smo opremljeni da svoje članove obaveštavamo uspešno.Jedinica poseduje neku vrstu porodicnog odnosa unutar sebe. Članovi su spremni da pomognu jedni drugima, bez podmetanja noge . Mogu slobodno da kazem da smo u jedinici postigli odnos muskatara “svi za jednog jedan za sve “ , pa cak i onda kada se na prvi pogled ucini da nije tako, uvek postoji nesto sto ce vas naterati da sagledate dubinu i dusu jedinice .
Jedinica je podigla mnoge generacije početnika ali isto tako i penzionisala mnoge legendarne igrače . Ali svi su oni manje ili vise zaduzeni za napredak iste, od eBebe koja postavlja pitanja do onih iskusnih koji daju odgovore i penzosa koji su tu da isprate sve nepravilnosti u radu, uskoče kad je potrebno, cine jedno malo vojno carstvo u kojem pre svega stanuje drugarstvo.

Komandu SJeB-a čine odgovorni i iskusni ljudi i relativno mladi puni elana. Kroz komandu je prošao veliki broj igrača a svako od njih je jedinici doneo neko novo obeležje i bolji razvitak, svojim zalaganjem ili novim idejama.

Porodično harmonični odnos koji postoji unutar SJeB-a , pre svega svakom igraču odakle god da je došao prenosi pozitivnu energiju i ugodnost i prijatnost.


I ako postoje mnoge predrasude u vezi nase jedinice, politika na kanalu je strogo zabranjena. I politikom mogu da se bave članovi jedino ako ona ne ometa druge u radu i igranju . Ipak članovi jedinice često su aktivni u radu vlada i organizacija.

U okviru jedinice postoji i SJeB sindikat koji je naša mišovska loža, mesto na kojem je politika iskarikirana.SJeB u svom članstvu poseduje tri grupe igrača : aktivne, pasivne i akademce.

Pasivni igraci su uglavnm oni koji nemaju dovoljno vremena za igru, ali i pored svega toga od njih mozete dobijati pomoc na stranici jedinice. Upravljajući se pomoću naređenja i informacija koje komanda ostavlja na zidu jedinice pasivni članovi daju značajan doprinos posebno u danima velikih i važnih bitaka. Oni nemaju obaveze da rade u firmama jedinice i udaraju za refund ali su im vrata za druženje široko otvorena.

Aktivni su oni koji dolaze redovno na skupove, imaju snagu preko 3000 i redovni su na četu. Rade u firmamam jedinice, oružje dobijaju na organizovanim udarima i nemaju pravo da se bore protiv eSrbije i saveznika.

Akademci su mlađi igrači grupisani u 15. puku sa snagom do 2000. Spremni da uče, da investiraju u svoj razvoj po savetima iskusnijih i da slušaju naredjenja i samim tim izgradjuju svoje profile na najbolji moguci nacin. Kao nagradu za svoj trud akademci dobijaju iz sredstava koje poklanjaju drugi članovi pomoć u oružju, hrani i ponekad pozajmice za izgradnju.I posle dužeg vremena SJeB ponovo raspisuje poziv za nove igrače. Pre svega vam treba dobra volja za druženje i igru. Kao i važan motiv SJeBavanje Platonove loše organizacije igranja 😃
Za ulazak u aktivni sastav potrebno je da :
1 Pristupite vojnoj jedinici SJeB

2 Svojom slobodnom voljom prihvatite pravila koja važe za jedinicu a koja možete pročitati ovde

3 Stupite u kontakt sa komandom koja će sa vama razgovarati o svemu što je potrebno i odlučiti da li vas prima u aktivni sastav

4 Raditi u firmama jedinice za minimalnu platu, odazivati se na poziv za organizovane udare koji se upravljaju na četa

na sva vasa pitanja, i sve vase nedoumice odgovorice vam clanovi komande:
Gambino SSSs,cefimirovic,budalimir,
plavaprinceza,VPCCP

Igrači aktivnog sastava imaju personalizovane avatare koje možete pogledati ovde. U koliko želite neko svoje obeležje u našem okviru za to se možete obratiti Babalj

U koliko ste početnik a zelite da budete deo naseg tima potrebno je da ispunjavate sledece uslove :
1.da imate manje od 2000 snage
2. da ste spremni da prihvatite pravilnik SJeB akademije
3. želite da investirate sve što zaradite u izgradnju svog porofila na način koji vam savetuje komanda akademije
4. da želite da pređete u aktivni sastav SJeB-a

Odgovore na vaša pitanja možete dobiti od leon queenOčekujte fer i korektnu igru. Svako kršenje pravila se kažnjava kako bi i dalje vladala ravnopravnost .

Ali pre svega toga očekujte dobru zabavu, pa mozda tako steknete i nove prijatelje.

Dodjite budite deo SJeB-a i proverite zasto smo najbolji


SJeBite se sa zadovoljstvom .. 🙂
SjeB salutira sa osmehom :D7
Jedino SJeB ima Q7 pozdrav
 

Comments

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,925, 12:20

Brdar Dragan
Brdar Dragan Day 1,925, 12:37

Napunjenim pelenama po odstupajucem neprijatelju PALI!

Hika.genius
Hika.genius Day 1,925, 12:46

o/

Veljkokg
Veljkokg Day 1,925, 12:53

SjeB salutira sa osmehom :D7

cefimirovic
cefimirovic Day 1,925, 12:57

o7 SJeB

Backoovan
Backoovan Day 1,925, 12:57

o7 SJeB

Vladimir M. Vasiljevic
Vladimir M. Vasiljevic Day 1,925, 13:05

Opet sjebavate ljude 😃

Vladimir M. Vasiljevic
Vladimir M. Vasiljevic Day 1,925, 13:06

: D

Babalj
Babalj Day 1,925, 14:04

има мене има воте 🙂

Marko Tunic
Marko Tunic Day 1,925, 16:00

o7

Skorpion 35
Skorpion 35 Day 1,925, 16:06

o7

BeIi Vuk
BeIi Vuk Day 1,925, 16:32

o7 SJeB

CIKAKYRE 68
CIKAKYRE 68 Day 1,925, 19:02

o7

Milojka Jocic
Milojka Jocic Day 1,925, 21:55

Dobro nam dosli! :😁

MiljanCH
MiljanCH Day 1,926, 23:34

ja sam sebe regrutovao 😛

MacakMiki
MacakMiki Day 1,926, 00:44

SJeB salutira sa osmehom :D7

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Day 1,926, 04:55

Eto vote-a 😛
Imate odobrenje, ovaj put : P

: D
vuj

The Milliner
The Milliner Day 1,926, 05:33

SJeBgrutacija! (^^,)7

The Dark Soldier
The Dark Soldier Day 1,926, 15:15

SjeB salutira sa osmehom :D7

The Dark Soldier
The Dark Soldier Day 1,926, 15:16

p.s: mislim da je ovo najlepsi clanak za regrutaciju koji je SJeB ikad izbacio, uzivanje je citati ga

by Miki penzos

leon queen
leon queen Day 1,927, 12:21

😘***

StrideR 83
StrideR 83 Day 1,927, 08:11

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.