Ambient on/off

Join the new world

 

Si të luajmë eRepublik?

Day 1,897, 11:06 Published in Albania Albania by Rilindasi

I dashur lojtar i ri i komunitetit erepublik, mirë se erdhet në ketë komunitet.
Shqipëria ka nevoj për juve, për të qenë ushtar i denjë i atdheut, ju lutëm ndiqni udhëzimet në vijim:Kliko: www.tinyurl.com/albmoechat - Nese keni nevoj për ndihmë, këshilla , të nevojshme , ketu do ju presin në menyrë të ngrohtë, si miku për mikun , vëllai për vellaun.

Kliko: http://tinyurl.com/minitutorialmoe - Janë gjerat kryesore, janë të sqaruara qartë dhe shkurt.

Kliko ketu për të parë suksesin: http://tinyurl.com/13keshilla
Janë këshilla të nevojshme me anë të së cilave ju do arini sukses, ju duhet dhe shumë durim, por dhe keshillat e mira ju ndihmojnë të haperoni sukseseshëm.

Kliko: http://tinyurl.com/c3y787t -, kryesisht janë gjera që ju shpjegojnë forcen, fuqinë tuaj ushtarake dhe si mund të e fuqizoni, shqiptar i fuqishëm je edhe ty.

Kliko ketu: http://tinyurl.com/d7uou8j - Politika është pjesa më interesante, meso çfarë është parlamenti, kryetari dhe si zhvillohet politika ketu.

Ketu: http://shqiperia.sitego.fr/ shumë informacione të dobishme, në pergjithësi , ju do e realizoni , pergjigjen e çdo pyetje që keni.

Në facebook, me një pelqim :http://tinyurl.com/b4dmc49 .

Je më i rendesishëm, na duhesh, jo mua por të gjithë Shqipërisë, vazhdojeni lojën, nese keni nevoj për këshilla të tjera, ju lutëm mos hezitoni të shtroni pyetje.

 

Comments

LioneX aKa MeDzeLi
LioneX aKa MeDzeLi Day 1,897, 11:10

V ! Shpresoj me gjithë zemër që BABY-BOOM të ketë sukses !

Elvis Dura
Elvis Dura Day 1,897, 11:12

vote

Portofoli Humbur
Portofoli Humbur Day 1,897, 11:12

V

A E N E A S
A E N E A S Day 1,897, 11:12

Per hajer BB

KOSOVA ArlinDx
KOSOVA ArlinDx Day 1,897, 12:07

voted , le te hyne ne top 5 sa ma shpejt 🙂

iPanchO
iPanchO Day 1,897, 12:21

V o>

CYANlDE
CYANlDE Day 1,897, 12:48

V

Lake Bluz
Lake Bluz Day 1,898, 10:29

fuck this shit

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.