Shtimi i popullsise ne eShqiperi #2

Day 1,727, 12:37 Published in Albania Albania by Sabri Hakuli

Une kam marr nje aksion per shtimin e popullsise ne eShqiperi
Ky eshte aksioni i dyte qe marr per shtimin e popullsise ne vendin ton.
Aksioni i pare qe morra sipas meje u krye me sukses.Website e atij aksioni u shpernda ne 3 faqet e medha te facebook:
1.Te dua Bebushja ime
2.SomeThing diffeRent
3.Faqja Po, Mire Mire,Ehe,Po,Po,Ok,Jo , Ne reregull, Po Po ... Pafishm Mami
4.Thenie te vleshme
5.Buzeqeshi Jetes
6.Tingujt e Dashurise
7.E dua Shqiperine

Tani une do te marr nje aksion edhe me te madh.Qellimi i aksionit eshte shperndarja e lojes ne 17faqe ne facebook me fanca 1000+ dhe ne 2 website

Qdo kush qe ka faqe ne facebook me fanca 1000+ le te lajmerohet ne koment

Shperndajeni kete shkrimin me poshte

eRepublik eshte nje loje qe
i ngjan jetes reale ketu
ka shtete te cilat synojn
territor te madh.Edhe
Shqiperia eshte ne mesin e
ketyre shteteve.Regjistrohu
ne eRepublik ndihmo Shqiperine.
Qdo kush qe regjistrohet eshte
nje ushtar per shqiperine
Meso lojen ketu
http://tinyurl.com/Shtimi-popullsise-2


Nese e shprendani vetem qojeni linkun e faqes ne koment
Per nje Shqiperi me te Ardhme te ndrritur

Verejtje
Ju lutem bejeni VOTE qe te hyje artikulli ne top5.Do te kishim pune me shume