Ambient on/off

Join the new world

 

Segítség, kezdő játékos vagyok!!!

Day 1,820, 03:48 Published in Hungary Hungary by Bosko Balaban
Ezúttal a kezdők számára kívánok segítséget nyújtani, hogy a játékban sikerélményeket szerezhessenek. Ha ezeket betartják, a többi, mint a közösségi életbe való részvétel is könnyebben mehet.

Amikor megérkezik egy új játékos ebbe az ingyenesnek hirdetett játékba, első dolga a játék működésével kapcsolatos ismerkedés. A felfedezés örömét azonban hamarosan felváltja a tanácstalanság, a hogyan tovább.
Az egyéni érvényesülés álma veszi hatalmába az új érkezőt.
Miután felismerjük, hogy egy harcon alapuló játékba csöppentünk bele, vagy itt abbahagyjuk vagy elfogadjuk ezt és elkezdünk munkálkodni azon, hogyan váljunk minél hatékonyabb katonákká.
Ehhez azonban vagyoni gyarapodásra volna szükségünk. A logikát azonban nem érdemes követnünk, miszerint a cégezés útján lehetünk sikeresek. Ha már a kezdetekben ész nélkül elkezdünk harcolni, szintén gyors bukásban lesz részünk.
Első dolgunk tehát régi, öreg játékosok megkeresése legyen, akik vállalják a tanításunkat. Érdemes tehát aktív játékostársaink egyikét kiválasztani, akin azt látjuk, valamit tud már a játékról.
A cseten szintén hasznos tanácsokat kaphatunk. A közösség legaktívabb tagjai járnak oda, különböző szobák biztosítják az újak fejlődését.
A csethez való feljutást szolgálja ez a link: https://sites.google.com/site/fauketto/chathasznalat

Fontos szobák
#oktmin Oktatási Minisztérium szobája. Elsőként oda néznék fel ha keveset tudok még a játékról, ahol hasznos tanácsokat tudnak adni.
#erephu Ez lenne az erepublik magyar játékosainak társalgó szobája.
#csatamezo (katonai egységed vezetőjénél érdeklődj a jelszóval kapcsolatosan) Az aktuális hadiparancs mellett azt is megtudhatjuk, van-e csetes osztás fontos csatába. Kezdők számára a csetes osztás komoly segítséget tud nyújtani a gyorsabb fejlődés érdekében.
#mercenaries A topikból megismerjük, hol tartanak osztást, bárhol tartsák is. A szoba nemzetközi jellege miatt angol nyelvű.


Néhány alaptanácsot tennék végezetül:

Aranyad ne váltsd be valutára, csak hogy harcolhass. Bár a jelenlegi tendenciák alapján a valuta értéke erősödik, csak akkor váltsál, ha idősebb megbízható játékos is ezt megerősíti ennek hasznosságát.

Cégeket ne alapítsál mértéktelenül, csak annyit, amennyit a mindennapi használat során saját fogyasztásodra elmegy. De inkább ne cégeket alapítsál első lépésben, hanem az edzésközpont ingyenes és 0.19-be kerülő részeit fejleszd.

A játék elején div1, div2 és div3 kategóriákban lehetőséged van bh medálokat szerezni. Az erő megfelelő fejlesztésével, a Dailly Order napi teljesítésével, amit aktív csetre járással könnyebben megalapozhatod.
 

Comments

tamaske
tamaske Day 1,820, 04:09

az utolsó bekezdésből egy kezdő mit ért szerinted?

Feco101
Feco101 Day 1,820, 04:11

#mercenaries nem túl magyaros az osztas is megfelelo

moczok
moczok Day 1,820, 04:47

Engem itt becsaptak. Nekem 0.19-es edzőtermem van csak.
Skandallum....

lazo
lazo Day 1,820, 04:54

az vagy te, egy tökkelütött.

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,820, 05:35

ha kezdő vagy, és szeretnél egy nyertes csapat tagja lenni,

J E L E N T K E Z Z !!!
chat:http://goo.gl/QIYtD

Szent Fold
Szent Fold Day 1,820, 07:17

Hasznos dolgok ezek, de a kezdőknek nem kell más mint q7 tank.

Nolmut
Nolmut Day 1,820, 09:12

az nekem is kéne...: D

Rodric
Rodric Day 1,820, 10:18

Legjobb tanács: Logout
: P

juccer
juccer Day 1,820, 11:12

Azt hittem, Boskó végre beismeri, hogy még szűz

galgogyuri
galgogyuri Day 1,820, 12:19

ásd el magad

Feherlofia Koppany
Feherlofia Koppany Day 1,820, 12:52

hé praet, vedd ki a kezed a biliből, mit nyertetek eddig, áruld már el xD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.