Ambient on/off

Join the new world

 

Sînge și topor

Day 1,915, 13:31 Published in Republic of Moldova Poland by Ad1w0w

Era odată , ca niciodată …
O familie moldovenească, una simplă ce pregătea bagajele pentru a pleca în Los Angeles, din cauza lipsei condițiilor necesare pentru trai. Ned, e băiețelul cel mic de 7 ani . Putem spune că e destul de deștept pentru vîrsta lui , cunoaște 4 limbi și îi place foarte mult să facă experimente. Mama băiețelului e frizeriță ,mîinile i-s ca două lopeți, multă muncă depune la serviciu. O cheamă Stela. Tatăl, Andrei nu are un loc de muncă stabil , face bani lucrînd cu ziua.
Avionul era pregatit , cei 3 urmau sa plece. Timp de doar o zi întreagă au ajuns la locul cuvenit.
Problema cea mai mare era casa. Nu gaseau unde să se cazeze. Totul era scump , case care și mai de care , luxoase , bombate. Din fericire domnul Bevis le-a recomandat oaspeților locuința sa.
Foarte ciudat era apartamentul, prăfuit, vechi dar destul de mare. Familia nu se putea obișnui cu noua casă , oricît de mult ar fi încercat. A trecut o săptămînă. Ned trăia momente groaznice. În ultimul timp se purta diferit. Cînd se mai juca și el cu mașinuțele , vorbea cu cineva. Mama și tatăl erau uimiți , nu au dorit sa comunice cu el.
S-au mai scurs cîteva zile. Vineri , 16 august 1980, Ned a plecat la petrecerea celui mai bun prieten al său. Seara, tatăl a venit să-l ia cu mașina acasă. Merge liniștit Andrei , cînd deodată cu un țipăt îngrozitor , Ned urlă tatălui său să oprească în acel moment. Andrei l-a ascultat pe fiu și se uita cum înainte un tir a făcut accident cu două mașini ce veneau din direcția opusă.
Tatăl era de-a dreptul uimit, de unde știa oare fiul că se va întimpla una ca asta. A vorbit cu băiatul său , acesta i-a zis că prietenul lui de joacă din casă ,i-a spus. Dar în casă trăiau doar cei 3 : Stela , Andrei și Ned.
Au ajuns cei doi acasă , i-au povestit mamei despre evenimentul neașteptat. Peste o zi , familia s-a culcat. Ned s-a trezit la mijloc de noapte și a dispărut. Stela , cu mîna sa fină , mîngîia băiatul. A văzut că nu mai era. A tras o spaima groaznică , l-a trezit pe Andrei și au mers la un preot din apropiere. Preotul le-a dat o cruce și mult usturoi , căci zicea el că îi vor feri de fantome. Părinții disperați au dat toată casa cu usturoi și au pus crucea pe un scaun , rugîndu-se pentru fiul lor.
Deodată, băiatul fericit , a ieșit ca prin minune din dormitor. Părinții l-au intrebat unde a fost , iar Ned spunea că nu iși aduce aminte. Băiatul a început a dispărea mai multe nopți la rînd , fără ca părinții să observe. Copilul în fiecare seară pleca să sugă sînge de la oameni vii pentru a-și potoli setea. Ned cu fața sa cruntă , a pornit și în celelalte zile să se sature cu sînge. Peste tot , la știri , pe-afară , se auzea cum că unele persoane mureau , găsindu-le o rană la gît.
Intr-o zi băiatul și-a chemat părinții și le-a spus că în fiecare seară simte nevoia de a face ceva , de a bea sînge.
Părinții indignați de comportamentul băiatului, au chemat un detectiv bătrîn, foarte deștept. Le-a povestit despre semnele copilului. Acesta cu o voce increzută le-a spus că probabil un vampir l-a mușcat pe copil , ceea ce îl determină să omoare oameni și să se sature cu sîngele lor. Defapt , detectivul Scot avea dreptate. Acesta le-a zis părinților că va face tot posibilul să rezolve acest caz dificil. Toată noaptea urmatoare , Scot a stat lingă copil. Cînd urma i-ar să se ducă , detectivul înnarmat cu toate uneltele a hotărît sa-l urmeze pe băiat. Ned, fugea spre casa monstrului său. Acesta se afla în subsolul unui cimitir. Acolo cei 2 , Ned și vampirul aveau o locuință plină de morți și de un roșu aprins. Un lucru îi era clar detectivului. În fiecare noapte, Ned îi aduce monstrului persoane , pentru a le suge sîngele. După care îl trimite pe băiat în locul de unde era, în pat.
Singura soluție de a opri decesele omenirii era omorîrea băiatului. Părinții nu erau de-acord, dar pînă la urmă au ințeles că trebuie sa se sacrifice pentru fiul lor , căci acesta trăiește clipe oribile și că face rău omenirii. Stela a plîns ore întregi , nu-și imagina viața fără fiul său. Dar nu aveau de-ales. Seara trebuiau să se echipeze , să plece la locul de unde Ned aduce ființe monstrului , ca să-i omoare cu adevarat pe cei doi.
A venit și momentul. Au plecat în cimitir și s-au dus la locul unde trăia monstrul. Era înfricoșător locul. Ferestrele erau mai degrabă sparte decît puse. Ușa abia de se mai ținea. Iar pereții pictați cu sînge așteptau noi suflete. Detectivul , Andrei și Stela urmau să ajungă la locul cuvenit și cu toporul ascuțit să-i omoare. Așteptau cu sufletul la gură lîngă ușă , să iasă cineva. Secundele treceau ca anii. Se pare ca un minut nu se putea scurge.
Scîrțîind ușa cea bătrînă , vampirul iese. Văzîndu-I pe cei 3 , le zîmbea malefic.
Cu o lovitură din partea vampirului , Andrei a căzut la pămînt. Scot scoate crucea și începe a spune cîteva cuvinte. Monstrul nu mai putea face nimic. Stela a luat toporul și l-a omorît tragic pe vampir. După care cu gura plină de sînge, cu fața palidă , Ned se întoarce în locuința unde trebuia să împartășească gustul rafinat al trupurilor.


Ned zărindu-l pe monstru mort , a început să fugă. Detectivul și Stela erau pe urmele lui. Aruncînd usturoi peste copil , acesta a încremenit .


Urma momentul cel mai oribil . Mama să-și omoare fiul . Aceasta a dat drumu toporului și a zis că nu face așa ceva. Detectivul , a convins-o pînă la urmă , să o facă de dragul fiului căci acesta nu poate continua in halul acesta. Toporul zbura cu o viteză incredibilă peste capul lui Ned . Acesta a plecat spre o lume mai bună , unde nu va fi deranjat de nimeni și se va odihni linișit.
Totul era ca odinioară , Andrei zăcînd 2 zile la pămînt după lovitură, s-a întors acasă. Cei 2 au facut un alt copil și au trait fericiți pînă ce intr-o zi , au fost chemați acolo , une Ned îi aștepta fericit.

 

Comments

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,916, 00:05

Am ras de m-am cocosat:))))))))))))))))))))))
Esti teribil omule:D

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,916, 10:41

Ai un nivel prea scazut ca sa intelegi un articol ca asta.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,916, 12:32

Ai dreptate... ultima data cand am verificat era scazut mai jos de genunchi. Al tau unde e? In zona gurii? A nasului?😁)

Ad1w0w Day 1,916, 12:36

Comment deleted

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,916, 12:41

Pai eu ce ziceam? Esti hazliu pana-n panzele albe. Pacat ca treaba asta nu te ajuta in genul horror:))) Cat priveste mediocritatea mea. Posibil... dar dupa cum scrii... nu cred ca ai atata scoala cate pauze am avut eu:)))

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,916, 12:40

Osama , ma refeream la nivelul de inteligenta. Na ca tu mereu intelegi altceva !

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,916, 12:42

Ahaaa... la inteligenta? Ce-i aia? Tu unde o tii ca nu se vede?😁

Snaper
Snaper Day 1,916, 00:56

loooool, bre asta-i mai degrabă comedie neagră în stilul Tarantino : D

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,916, 01:42

"După care cu gura plină de sînge, cu fața palidă , Ned se întoarce în locuința unde trebuia să împartășească gustul rafinat al trupurilor.... Toporul zbura cu o viteză incredibilă peste capul lui Ned . Acesta a plecat spre o lume mai bună , unde nu va fi deranjat de nimeni și se va odihni linișit."

Am ras mult,cred ca nu mai rezist,dar toporul zboara deasupra capului si-l omoara,asta da film indian... 😃

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,916, 01:56

Am folosit si figuratul , daca nu-l intelegi..

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,916, 01:59

l-am inteles,glumesc si eu ))

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,917, 22:58

Deci toporul zboara la figurat peste capul lui Ned da' de omorat il omoara la propriu. Esti tare maestre:)))... le combini mai ceva ca David Coperfield:)))

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,918, 06:25

Osama , mai ai sa vorbesti in vint ?

Macovei Red
Macovei Red Day 1,916, 01:45

Asta a fost prevazuta ca o istorie horror,nu ca o gluma 😉

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,916, 02:35

pe bune? n-am stiut... scuze:)))))))))))))))

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,916, 09:30

Unu moare si tat ii ghini ) el a vazut-o mai degraba ca gluma ) telenovela mexicana cu vampiri ) seamana?seamana!

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,916, 02:00

vot si sub

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,916, 10:40

ms

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,917, 11:11

Ad1w0w - nu te lua dupa ala ca si el e plecat cu sorcova:D

AndreiCazacu
AndreiCazacu Day 1,916, 03:49

uite și horror cu happy end de telenovela ))))

Ad1w0w Day 1,916, 03:56

Comment deleted

Saladin Agafonici
Saladin Agafonici Day 1,916, 09:08

vot si subscribe, ad1w0w se vede ca ai depus straduinta la scrierea acestui articol, baft in continuare

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,916, 09:11

Mersi de incurajare ! Da e adevarat , am muncit ceva vreme!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,917, 18:08

vezi?... ti-am zis sa nu dai cu sapa in timp ce scrii. Scrii aiurea si transpiri degeaba...

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,917, 21:50

Osama , ia lasa vorba degeaba . Ca vad ca prea iti umbla gura , mai lasa ciocu ala a tau !

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,918, 23:00

Bine ma. il las. Casca-l pe-al tau atunci:D

Omae X
Omae X Day 1,917, 09:14

cremenalllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!

unualibro
unualibro Day 1,917, 13:22

mmm.... si Ned sorbea calm din sangele lu' tac'su cand ma-sa i-a dat cu femurul peste ochi:
"Ned, cu lingura, ma baiatule! Nu fi taran!"

Ad1w0w
Ad1w0w Day 1,918, 10:39

faci parodie ?

Lady Indra
Lady Indra Day 1,922, 17:02

mă văd nevoită, printre hohote de râs, să constat că, de fapt, este de plâns...

săraca Limba Română.... ah! nu... asta nu poate fi Limba Română... : (

Ad1w0w
Ad1w0w Day 2,619, 12:31

Haha , ce idei interesante aveam 🙂 Eram tare pe acea vreme.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.