Ambient on/off

Join the new world

 

RW - razboiul de rezistenta

Day 2,068, 23:26 Published in Republic of Moldova Serbia by t150

Resistance War conform sursei Wiki
(preluare din tutorialele Ministerului Educatiei din eRomania link catre [Analiză] Modulul Militar)
Resistance War este campania unei țări de a-și elibera o regiune originară/core, aflată la altă țară. Inițierea poate fi dată de oricare jucător, indiferent de cetățenia acestuia. Pentru a se deschide lupta, trebuie să se strângă 10 jucători în acea regiune care să contribuie cu câte 1.000 CC (prin click pe Support).

Dupa cere veti fi intrebat dacă doriţi sa participaţi la iniţierea unui Razboi de Rezistenţă


- O țară nu poate deschide mai mult de un RW împotriva fiecărei țări dintre cele care ocupa regiuni ale acesteia. Exemplu: eBulgaria este cucerită și de eRomânia și de eGrecia, deci eBlugaria poate porni un RW împotriva eRomâniei și unul împotriva eGreciei.
- În RW pot participa doar jucătorii localizați în orice regiune a țării care deține acea regiune.
- În cazul în care rezistența pierde lupta, cei 10 jucători care au pornit RW-ul nu mai pot contribui la deschiderea altui RW timp de 7 zile.

În cazul în care RW-ul a avut succes și campania a fost câștigată de țara care l-a deschis, regiunea se va întoarce la aceasta, iar celor 10 jucători care au contribuit la demararea acestuia li se vor acorda Resistance Hero, 5 Gold și un mesaj ce va putea fi postat pe Feed.
Din moment ce RW este unul victorios, jucătorii care au dat support la el, pot iniţia imedit alt RW.

Trebuie de ştiut şi acel fapt, ca nici o ţară nu-şi poate controla RW-urile deschise, deseori acestea sunt iniţiate cu scop de a provoca drain (sau pierderi de damage fară rost) chiar de inamicii ţării respective, uneori derutând jucătorii fară experienţă.(Acest articol era pregatit pentru a aparea in alta redactie, dar pana atunci ramane postat aici)
 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.